пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

Дякуємо батькам за співпрацю

 

Свято – виставка в садочку.

                                               Вироби стоять в куточку.

Ця краса – батьків турбота,

Дітей і вихователів робота.

Подивіться! Помилуйтесь!

                                               Про садочок всі турбуйтесь!

      

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни.

Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

До Дня працівників сільського господарства, в Вертіївському закладі дошкільної освіти, за ініціативи директора ТОВ Ніжин – Агро, Кобижчі І.О. був організований огляд – конкурс дитячих робіт.

   Батьки разом із дітьми проявили креативність, творчість, фантазію у своїх роботах. В результаті всі вироби – це справжні витвори мистецтва. Скільки радості і захоплення подарували всім автори цих дивовижних робіт. Вихователі середньої групи «Веселка» висловлює щиру подяку батькам за проявлені фантазію та творчість у виготовлені виробів до даного конкурсу. Бажаємо, щоб достаток і щастя не обминали жодної хати, щоб в кожну оселю завітала гарна пісня, чудовий настрій, мир і злагода!

До вашої уваги ваші шедеври: