понеділок, 12 квітня 2021 р.

Подорожуйте віртуально, вивчайте прекрасне на карантині

Дорогі батьки і діти!

    



    Зараз ми всі разом перебуваємо на черговому карантині вдома , але давайте все - таки   подивимось на ситуацію, що склалась, з іншої сторони.  І спільний час перебування вдома  використаємо для розвитку наших власних  дітей. Саме з такою метою, Міністерство освіти і науки Укріїни запропонувало  влаштувати   «сімейні» 3D-тури музеями України. Переходьте по запропонованій нижче ссилці,  і віртуально подорожуйте Україною, відпочиваючи, обговорюйте з малюками, те, що зацікавило отримуйте позитивні емоції від побаченого. Адже чим більше дитина контактує із зовнішнім, поки що , віртуальним світом, тим краще розвиваються її комунікативні здібності. І в старшому віці, вона зможе виразити свої емоції, поповнити власний словниковий запас 

                                                            Віртуальні музеї України


Для формування естетичного смаку дитини, художніх здібностей, кругозору, розкриття її власного внутрішнього світу є ряд сайтів, що допоможуть їй в становленні внутрішніх творчих процесів,   самовираження. А також  уміння дитини чути, бачити, відчувати прекрасне. До вашої уваги пропонуються сайти художників:

                                                            Наталія Дерев'янко

Катерина Дуднік

Вікторія Проців

А також сайти з  нетрадиційними техніками   малювання. Адже навчально-художня діяльність  орієнтована на створення гармонійних умов для переходу від ігрового ставлення до мистецтва відповідно  до власно-художнього. 

https://shotam.info/chym-zayniatysia-z-dit-my-pid-chas-karantynu-top-5-veselykh-rozvah/


Сайти на логічне міркування та кмітливість дітей 3-4 років:

https://www.youtube.com/watch?v=OKK4ltCP028