понеділок, 19 квітня 2021 р.

Екологічна акція до Дня Землі

 Екологічна акція до Дня Землі 

«Зробимо планету різнокольоровою!»


Весна – прекрасна пора року, що дарує нам чудову нагоду долучити дітей до праці у природі, розширити їх природничі знання, навчити бачити красу навколишнього світу, любити та берегти його.

Так, 16 квітня 2021 року в Вертіївському дошкільному навчальному закладі «Колосок» в рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення України» та Всесвітнього Дня Землі, з метою збереження природного довкілля, виховання у дітей любові до рідної землі, було проведено екологічну акцію «Зробимо планету різнокольоровою!». Акція розрахована на привернення уваги до наших зелених друзів. 

Можливість посадити своє перше дерево подаровано дітям керівництвом Вертіївського  лісництва в особі лісничого Я.О. Примака, яким виділено на посадку 20 дерев (сосна звичайна та дубочки). Активну участь в організації заходу прийняли працівники закладу дошкільної освіти, так як  до 16 квітня 2021 заклад працював дистанційно.

Нехай же посаджені дерева ростуть разом із вихованцями сильними, красивими, а заклад дошкільної освіти стане ще зеленішим, прекраснішим, і в будь-яку пору року зачаровує неповторною казкою лісу.