четвер, 24 грудня 2020 р.

«Чарівний теремок Діда Мороза»

 

«Чарівний теремок Діда Мороза» 

23 грудня 2020 року Новорічне свято завітало до дошкільнят молодшої групи «Пізнайки». Малята залюбки взяли участь у новорічній казці «Чарівний теремок  Діда Мороза». Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казка. Діти нетерпляче очікували на свято і зустрічали його з надзвичайним захопленням.

         Радісний святковий настрій створився у малят від самого початку свята. 

Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Сніговичком. Свято супроводжувалося чудово дібраним музичним матеріалом. Сюрпризним моментом було знаходження під ялинкою торбинки  з подарунками.

Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: зайчиків, ведмедиків, мишенят, лисичок, водили хороводи біля ялинки, співали пісні, танцювали таночки, грали в ігри «Дожени рукавицю», «Сніжки». Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей.

Кожна дитина відчула невимовну радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза ,спонсором яких стали: «ТОВ НІЖИН-АГРО», в особі директора  І.О.Кобижчи.

Новорічний ранок завершився та залишив по собі радісний настрій, веселощі, спогади дошкільнятам на цілий рік.