пʼятниця, 18 грудня 2020 р.

«Миколай в торбинці нам несе гостинці»

 

Замітка про свято Миколая 

З образом Святого Миколая пов’язані дитячі мрії та сподівання, які обов’язково мають здійснитися.

18 грудня  2020 року вихователі, Олена Передня та Ірина Назаренко, разом із старшими дошкільниками, провели розвагу «Миколай в торбинці нам несе гостинці». Вихованці співали пісні про Миколая, вшановували Святого Покровителя всіх дітей  у віршах, адже кожна дитина протягом року намагалася бути чемною, слухняною.

Діти розповідали про свої бажання, замовляли Миколаю подарунки. «Небесні зірочки-дівчатка» подарували чарівний танок, в якому відчувалася магія свята.

Мелодійними дзвіночками Янголята сповістили всіх про прихід Святого Миколая, розповіли про його добрі справи, душевну доброту та щирість, закликали дітей бути чемними та добрими до людей. Миколай роздав дітям солодкі гостинці.

У ролі Святого Миколая, з солодощами  та печивом, виступили Фермерське господарство «Гранд» в особі голови Зубенко В.Д. та «ВІВА ПЛЮС» в особі голови Яцюти Ю.Р. Дякуємо їм за небайдужість, щедрість, милосердя, від всіх вихованців – даруємо велике «СПАСИБІ».

Підсумком розваги стало вручення цінних подарунків за результатами огляду-конкурсу проведеного ТОВ «НІЖИН-АГРО» в особі директора Кобижчі І.О. до дня сільського господарства.

Організаторами конкурсу визначені І, ІІ та ІІІ місця, переможців нагороджено подарунками для розвитку зображувальних здібностей дітей (фломастери, альбоми для малювання та розфарбовки).

Найкращі роботи які зайняли призові місця були передані організаторам конкурсу в ТОВ «НІЖИН-АГРО», для оформлення їхньої виставки.

Шановні дорослі, давайте разом розвивати творчі здібності дітей, які в майбутньому принесуть результат для нашої громади.

Вдячні активним, творчим батькам за оригінальні роботи, а також керівнику гуртка «Барвисті пальчики» Інні Гасановій за чималу кількість творчих робіт, виконаних разом з вихованцями.

Запрошуємо до постійної творчої співпраці у виставках, конкурсах, проектах.

Від вихованців, працівників та адміністрації закладу прийміть найщиріші вітання з наступаючими святами та Різдвом Христовим!

 

Хай дзвін кришталевий

Різдвяних цих днів,

Несе тільки радість і щастя у дім.

Нехай новорічна чудова пора,

Буде джерелом достатку й добра.

Хай квітне любов і достаток в сім’ї,

Оточують друзі на рідній землі,

Здоров’я Вам зичим і років без ліку,

Господньої ласки на многії літа.