четвер, 10 грудня 2020 р.

Замітка про Тиждень права у старшій групі «Калинка»

 

Замітка про Тиждень права у старшій групі «Калинка»

З 07.12 по 11.12.2020 року у старшій групі «Калинка» проводилися виховні, розвивальні заходи згідно плану Тижня права. Вихователь Олена Передня провела з вихованцями інтегроване заняття «Я і моя сім’я» під час якого діти розглядали сімейні світлини, розповідали про своїх рідних, висловлювали свої почуття до них.

Під час словесної  гри «Я не повинен…» дошкільники аналізували вчинки, ситуації, робили певні висновки, закріплювали деякі правові норми.

Вихователь разом з дітьми розіграли театральну міні-постановку «Казкові герої про права дітей». Дітям було цікаво дізнатися про свої права від казкових героїв.

         Корисним та повчальним для вихованців став обмін думками «Ми всі різні, але однакові, тому що діти!». Дошкільнята зрозуміли, що всі на світі діти мають однакові права на щасливе дитинство та правовий захист, ніхто не має права їх кривдити.

Для батьків вихованців вихователь підготувала пам’ятку «Способи відкрити дитині свою любов», в якій націлювала дорослих любити своїх дітей, поважати їх думку, помічати досягнення.