вівторок, 29 грудня 2020 р.

Свято «Новорічна лотерея»

 

Замітка

Свято «Новорічна лотерея»

Новорічне свято – свято дива та казкових чудес. Воно дарує радість як дорослим так і дітям.

29  грудня 2020 року новорічне свято «Новорічна лотерея» завітало до вихованців старшої групи «Калинка». Снігурочка та Новий Рік запросили дітей до святкового залу, де почалось казкове дійство. У гості на свято завітали казкові герої: Сніговик, Баба Яга, Хатинка. Діти допомагали Сніговику звеселити Бабу Ягу, зробити її доброю.  Для цього співали пісні, декламували вірші, грали в рухливу музичну гру. Малий сніговичок танцював танок з мітлою, «промітав» доріжку.

Також, на свято прибули гості із знайомих дітям казок: Кіт у чоботях, Спляча Красуня, Червона Шапочка, Вовк, Попелюшка, Дюймовочка, Буратіно та Мальвіна. Діти із великим задоволенням слухали улюблених героїв, разом розіграли святкову лотерею, «погрілися» під час запальної руханки «Танці-зігріванці».

Діда Мороза маленькі артисти зустріли оркестром, покружляли з ним у новорічному хороводі, співали разом веселу пісню.

 Хатинка здивувала своїми «витівками», пожартувала з Дідом Морозом, «перетворивши» новорічні  подарунки на золоте яйце, а потім повернула їх назад.

Торбину Діда Мороза солодкими подарунками для вихованців групи наповнили наші спонсори  ТОВ «НІЖИН-АГРО»  в особі директора Кобижчі І.О., за що ми їм дуже вдячні.

З Новим роком, з новим щастям!!!