четвер, 25 лютого 2021 р.

Конкурс Noosphere Space Art Challenge

 

Вже третій рік поспіль в Україні стартував конкурс Noosphere Space Art Challenge, який проходить за підтримки Громадської Організації «Асоціація Ноосфера».

         Цього року тематика конкурсу присвячена 30-й річниці Незалежності України. З 1991 року в космічній галузі нашої держави відбулося чимало визначних подій. Це і запуск 3-х українських супутників серії Січ, призначених для дистанційного зондування Землі, і політ Леоніда Костянтиновича Каденюка у космос.  

    Вихованці гуртка «Барвисті пальчики» Вертіївського дошкільного навчального закладу «Колосок» під керівництвом Інни Гасанової долучилися до участі в конкурсі Noosphere Space Art Challenge.

         У роботах вихованців можна побачити образне розкриття теми Космосу: роздуми дітей про Всесвіт, незвичайну красу космічного простору, про єдність людини і Космосу, відповідальності за нашу Землю, власної причетності до Космосу. Адже «Космос» – в перекладі з грецької означає «краса», «гармонія». Людина є частиною Космосу, тому з народження в кожного з нас закладене почуття Прекрасного.

         Бажаємо усім учасникам конкурсу дитячого малюнку Noosphere Space Art Challenge, щоб він подарував їм творчий досвід, який стане для них новим етапом і відкриє яскраву і радісну сторінку життя.