середа, 10 лютого 2021 р.

 

08.02.2021р. у Вертіївському ДНЗ «Колосок»  проводився конкурс – дефіле  «Театральний костюм з покидькового матеріалу» з метою формування екологічної культури дошкільників. Всі бажаючі батьки та діти підготували костюми для виступу. Для своїх шедеврів використовували папір, картон, газети, одноразові пластикові пакети, пластикові пляшки, фатін,  фольгу, одноразові серветки, поліпропіленову піну.

Ведуча конкурсу Валентина Салівон запрошувала дітей на «подіум» та представляла назви їхніх костюмів. Йдучи по подіуму діти ніби «поринули» у світ фантастичної моди. На свято завітали феї квітів, фея хмаринок, чаклуни, астрономи, герой коміксів Бетмен, лицарі, роботи, робот Вертер, мультиплікаційний герой Губка Боб, красуня рожевих мрій,  Весна - красуня,  житель океану - Акула,  лицар мрій, лицар мечей, дівчинка-краплинка, хлопчик – феєрверк, леді Маша, Софія Прекрасна в костюмі віял, дівчинка День –Ніч, лісова фея, дівчинка – газетка, дівчинка – пушинка, також на це чудове дійство завітала чарівна інопланетянка з космічної планети.

Всі присутні отримали чудові хвилини задоволення. Завдяки таким конкурсам діти і батьки вчаться створювати прекрасне з покидькового матеріалу, давати використаним речам друге життя, виховують в них вміння сортувати правильно сміття, берегти навколишнє середовище, в якому ми живемо.