четвер, 25 лютого 2021 р.

Заняття «Горнися до природи – не матимеш в житті пригоди»(вихователь Передня О.А.)

 

Заняття «Горнися до природи – не матимеш в житті пригоди»

25 лютого 2021 року вихователь старшої групи «Калинка» Олена Передня провела з вихованцями групи відкрите  інтегроване заняття з пріоритетом пізнавального, екологічного розвитку на тему «Горнися до природи – не матимеш в житті пригоди».

Мета заняття полягає у розвитку креативного мислення, уяви, зв’язного мовлення старших дошкільників, вихованні  любові, бережного ставлення до природи, до її багатств, формуванні вміння доцільно використовувати природні надра, берегти воду, повітря, сонячну енергію; створенні екологічного порадника всім дошкільнятам закладу дошкільної освіти.

Заняття було цікавим, пізнавальним та повчальним для дітей. Різноманітні форми роботи допомогли вихователю зацікавити дітей, спонукали до творчої співпраці, висловлювання власних думок. Разом робили досліди, висновки, дискутували, знаходили правильний вихід із певної екологічної ситуації.

Виготовили «Екологічний порадник для дошкільнят», який буде представлений вихованцям інших груп як екологічна підказка. Діти отримали позитивні емоції від інноваційних форм роботи з ними.