вівторок, 10 березня 2020 р.

Свято в молодшій групі "Веселка"

«Восьме березня настало, свято наших милих мам»
 під таким гаслом пройшло свято в молодшій групі «Веселка»
Березень — перший місяць вес­ни. Навесні народжується все  пре­красне.    З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У  березні ми відзначаємо свято на­ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями – це весна. Ра­зом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом — свято жінок!
 Мама –  перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили…
Разом із приходом весни в молодшу групу, 03.03.2020 завітав святковий ранок.      Свято проводилось у музичному залі, який яскраво оформлений, відповідно до тематики свят та пори року. Дитячі, сценічні костюми  вражали своєю вишуканістю, різноманітністю.
Всіх жінок, мам, бабусь, сестричок, дівчаток привітали хлопчики,  зізналися в теплих почуттях усім жінкам.
Розмірковуючи, який найкращий подарунок зробити мамам , дійшли до висновку, що найкращим подарунком для любих мам будуть їхня любов та палаючі серця.
Гостею свята була : Весна. Про свої весняні пригоди дуже артистично розповідали вірші лісові звірята.
Cвоїми успіхами та вміннями поділилися вихованці під час співу пісень про мам та бабусь, та виконання таночків. 
За веселими таночками, піснями, сценками, віршами час сплинув непомітно, тож на прощання –  подарунки від дітей зроблені власними руками.
Усі присутні отримали величезне задоволення від свята.
Свято 8 березня в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.