середа, 4 березня 2020 р.


02.03.2020
Прийом їжі
Назва страви
Вихід страви
Група раннього віку 
дошкільні групи
Сніданок
Солодкі макарони з маслом вершковим
Чай
Булка з маслом

80
1150
25/5/5

100
180
25/5/10
Обід
Суп рисовий з м’ясом курки
Млинці з повидлом
Хліб житній
Компот
150
90
20
150
200
110
40
180
Полуденок
Овочеве рагу з ребром свинини
Хліб пшеничний
Кавовий напій
Печиво «Наполеон»

130
30
150
10


150
40
180
20
03.03.2020
Прийом їжі
Назва страви
Вихід страви
Група раннього віку 
дошкільні групи
Сніданок
Картопляне пюре
Яйце відварене
Огірок
Хліб пшеничний
Чай
Булка з маслом
100
1/2
40
30
150
25/5/5
150
1/2
60
40
180
25/5/10

Обід
Борщ овочевий з м'ясом курки та сметаною кип.
Горохове пюре
Котлета рибна
Хліб житній
Хліб пшеничний
Компот

150
120
70
20
30
150

200
140
90
40
40
180
Полуденок
Молочний манний суп
Кавовий напій
Печиво «Наполеон»
180
150
10

200
180
20
04.03.2020
Прийом їжі
Назва страви
Вихід страви
Група раннього віку 
дошкільні групи
Сніданок
Картопляне пюре
Ковбаса відварена
Огірок
Молоко кип.
Чай
Булка з маслом та сиром тв.
Хліб пшеничний
100
40
40
30
150
25/5/5
20
150
60
60
40
180
25/5/10
30

Обід
Суп вермишелевий з м'ясними фрикадельками
Хліб житній
Компот
Рисова бабка з родзинками

150
20
150
100

200
40
180
130
Полуденок
Вінігрет
яйце варене
Оселедець
Кавовий напій
Хліб пшеничний
130
1/2
___
150
30
150
___
60
180
40