27.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з моркви та
родзинок |
30 |
30 |
44 |
2.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
80 |
80 |
100 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
Обід |
1.
Пюре з гороху з
цибулею |
100 |
100 |
125 |
2.
Суп з капустою та
сметаною |
150/7 |
150/7 |
200/9 |
|
3.
Рибна паличка з
яйцем |
46 |
46 |
69 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Ікра з буряка |
58 |
58 |
77 |
2.
Каша гречана |
82 |
82 |
103 |
|
3.
Котлета рублена з
курки |
58 |
58 |
77 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Молоко кипячене |
120 |
120 |
150 |
28.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, та яблук |
30 |
30 |
34 |
2.
Каша пшенична розсипчаста
з цибулею |
97 |
97 |
121 |
|
3.
Гуляш курячий |
32/18 |
32/18 |
43/24 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп гречаний |
150 |
150 |
200 |
2.
Шницель із
свинини |
60 |
60 |
81 |
|
3.
Картопля
тушкована з цибулею та томатами |
100 |
100 |
113 |
|
4.
Бурякове пюре |
30 |
30 |
35 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Рисова запіканка
з курагою та яблуками |
86 |
90 |
113 |
2.
Молоко кип’ячене |
150 |
150 |
180 |
29.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з моркви,
капусти, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Тюфтелька куряча
з овочами |
66/24 |
66/24 |
88/32 |
|
3.
Каша ячнева
розиспчаста |
90 |
90 |
108 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Ікра з буряка |
30 |
30 |
40 |
2.
Суп з макаронами |
150 |
150 |
200 |
|
3.
Мафіни з овочами
з твердим сиром |
63 |
63 |
84 |
|
4.
Картопляне пюре з
вершковим маслом |
100 |
100 |
130 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
150 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка сирна з
какао грабен «Зебра» |
116 |
122 |
155 |
2.
Йогурт |
100 |
100 |
125 |
|
3.
Банан |
- |
- |
- |
30.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Омлет |
30 |
30 |
60 |
|
3.
Каша вівсяна
в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
4.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Борщ український |
150 |
150 |
200 |
2.
Паличка куряча |
45 |
45 |
60 |
|
3.
Макарони
відварені з овочами |
100 |
100 |
130 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Овочеве рагу |
80 |
80 |
107 |
2.
Суфле з вареного
курячого м’яса та рису |
100 |
100 |
133 |
|
3.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Банан |
80 |
80 |
100 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
31.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Картопляне пюре з
маслом вершковим |
100 |
100 |
130 |
2.
Яйце варене |
1/2 |
1/2 |
1/2 |
|
3.
Салат з капусти,
моркви, яблук |
30 |
30 |
34 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Бігос
овочеве-курячий |
30 |
30 |
45 |
2.
Суп – пюре
гороховий |
150 |
150 |
200 |
|
3.
Зрази картопляні
з курячим м’ясом «Човники» |
116 |
116 |
145 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із яблук |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
80 |
80 |
100 |
2.
Хлібець рибний |
48 |
48 |
72 |
|
3.
Банан |
80 |
80 |
100 |
|
4.
Йогурт |
100 |
100 |
125 |