понеділок, 3 лютого 2025 р.

Меню 27.01-31.07

 

Прийом їжі

         

 

27.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

 

 

1.      Салат з моркви та родзинок

30

30

44

2.      Макарони відварені з маслом вершковим

80

80

100

3.      Сік

120

120

150

Обід

1.      Пюре з гороху з цибулею

100

100

125

2.      Суп з капустою та сметаною

150/7

150/7

200/9

3.      Рибна паличка з яйцем

46

46

69

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Ікра з буряка

58

58

77

2.      Каша гречана

82

82

103

3.      Котлета рублена з курки

58

58

77

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Молоко кипячене

120

120

150

 

Прийом їжі

         

    

     28.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, моркви, та яблук

30

30

34

2.      Каша пшенична розсипчаста з цибулею

97

97

121

3.      Гуляш курячий

32/18

32/18

43/24

4.      Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/8

30/8

30/10

5.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.      Суп гречаний

150

150

200

2.      Шницель із свинини

60

60

81

3.      Картопля тушкована з цибулею та томатами

100

100

113

4.      Бурякове пюре

30

30

35

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Рисова запіканка з курагою та яблуками

86

90

113

2.      Молоко кип’ячене

150

150

180

 

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

       29.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з моркви, капусти, цибулі з олією

30

30

40

2.      Тюфтелька куряча з овочами

66/24

66/24

88/32

3.      Каша ячнева розиспчаста

90

90

108

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/8

30/8

30/10

5.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.      Ікра з буряка

30

30

40

2.      Суп з макаронами

150

150

200

3.      Мафіни з овочами з твердим сиром

63

63

84

4.      Картопляне пюре з вершковим маслом

100

100

130

5.      Компот із сухофруктів

150

150

150

Полуденок

1.      Запіканка сирна з какао грабен «Зебра»

116

122

155

2.      Йогурт

100

100

125

3.      Банан

-

-

-

 

Прийом їжі

         

    

       30.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

40

2.      Омлет

30

30

60

3.      Каша вівсяна в’язка

82

82

103

4.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Борщ український

150

150

200

2.      Паличка куряча

45

45

60

3.      Макарони відварені з овочами

100

100

130

4.      Компот із сухофруктів

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Овочеве рагу

80

80

107

2.      Суфле з вареного курячого м’яса та рису

100

100

133

3.      Какао

150

150

180

4.      Банан

80

80

100

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

 

Прийом їжі

         

    

      31.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Картопляне пюре з маслом вершковим

100

100

130

2.      Яйце варене

1/2

1/2

1/2

3.      Салат з капусти, моркви, яблук

30

30

34

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/8

30/8

30/10

5.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.      Бігос овочеве-курячий

30

30

45

2.      Суп – пюре гороховий

150

150

200

3.      Зрази картопляні з курячим м’ясом «Човники»

116

116

145

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із яблук

150

150

180

Полуденок

1.      Макарони відварені з маслом вершковим

80

80

100

2.      Хлібець рибний

48

48

72

3.      Банан

80

80

100

4.      Йогурт

100

100

125