понеділок, 10 лютого 2025 р.

Меню 03.02-.07.02.25

 

Прийом їжі

         

 

03.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Салат з моркви та родзинок

30

30

44

 

2.      Макарони відварені з маслом вершковим

80

80

100

 

3.      Банан

80

80

80

 

Обід

1.      Салат з капусти та зеленого горошку

30

30

45

 

2.      Суп болгарський з сметаною

150/4

150/4

200/5

 

3.      Фішболи в томатному соусі

41/27

41/27

62/41

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Овочеве рагу з кашею

95

95

120

 

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

150

180

Полуденок

1.      Салат з варених овочів

38

38

51

 

2.      Каша пшенична в’язка

90

90

113

 

3.      Курячий рулет з вареним яйцем

60

60

80

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Кефір

100

100

125

 

 

Прийом їжі

         

    

     04.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Ікра з буряка

35

35

55

2.      Оладки курячі

70

70

93

3.      Макарони відварені змаслом вершковим

80

80

100

4.      Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/8

30/8

30/10

5.      Банан

80

80

100

Обід

1.      Борщ з картоплею та сметаною

150/5

150/5

200/7

2.      Каша ячнева в’язка

82

82

103

3.      Курятина в сметані

30/9

30/9

40/12

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Яйце варене

½ шт.

½ шт.

1 шт.

2.      Картопляне пюре з маслом вершковим

 

 

 

3.      Йогурт

100

100

115

 

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

                 

 

05.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат капусти та зеленого горошку

30

30

45

2.      Суфле рибне

45

45

68

3.      Каша гречана в’язка

82

82

103

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/8

30/8

30/10

5.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.      Куліш пшоняний з фрикаделькою та сметаною

150/11/7

30150/11/7

200/16/9

2.      Голубці ліниві з курячим м’ясом

90

90

120

3.      Мафіни з овочами з твердим сиром

63

63

84

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

150

Полуденок

1.      Запіканка сирна з какао грабен «Зебра»

116

122

155

2.      Молоко кип’ячене

150

150

180

3.      Банан

80

80

100

Прийом їжі

         

    

       06.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

40

2.      Омлет

30

30

60

3.      Каша вівсяна в’язка

88

88

110

4.      Биточок курячий паровий

58

58

77

5.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/7

30/7

30/10

6.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп український з галушками

150

150

200

2.      М'ясо відварене в кисло-солодкому соусі

27/23

27/23

36/31

3.      Картопляне пюре

100

100

130

4.      Компот із сухофруктів

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Каша ячнева в’язка

82

82

103

2.      Обмлет драчена

42

42

42

3.      Салат із варених овочів

38

38

51

4.      Банан

80

80

100

 

Прийом їжі

         

    

     07.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша перлова розсипчаста

90

90

113

2.      Паличка куряча

45

45

60

3.      Салат з капусти та зеленого горошку

30

30

45

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Какао

130

130

150

Обід

1.      Пиріг пастушний

140

140

187

2.      Суп з гречкою

150

150

200

3.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

4.      Компот із яблук

150

150

180

Полуденок

1.      Сирники рожеві (з морквою)

78

78

115

2.      Молоко кип’ячене

130

130

-

3.      Йогурт

100

100

125