03.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок |
1.
Салат з моркви та
родзинок |
30 |
30 |
44 |
|
|
2.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
80 |
80 |
100 |
|
||
3.
Банан |
80 |
80 |
80 |
|
||
Обід |
1.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
|
|
2.
Суп болгарський з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
|
||
3.
Фішболи в
томатному соусі |
41/27 |
41/27 |
62/41 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Овочеве рагу з
кашею |
95 |
95 |
120 |
|
||
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Салат з варених
овочів |
38 |
38 |
51 |
|
|
2.
Каша пшенична
в’язка |
90 |
90 |
113 |
|
||
3.
Курячий рулет з
вареним яйцем |
60 |
60 |
80 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Кефір |
100 |
100 |
125 |
|
04.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Ікра з буряка |
35 |
35 |
55 |
2.
Оладки курячі |
70 |
70 |
93 |
|
3.
Макарони
відварені змаслом вершковим |
80 |
80 |
100 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Банан |
80 |
80 |
100 |
|
Обід |
1.
Борщ з картоплею
та сметаною |
150/5 |
150/5 |
200/7 |
2.
Каша ячнева
в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
3.
Курятина в
сметані |
30/9 |
30/9 |
40/12 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Яйце варене |
½ шт. |
½ шт. |
1 шт. |
2.
Картопляне пюре з
маслом вершковим |
|
|
|
|
3.
Йогурт |
100 |
100 |
115 |
05.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат капусти та
зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
2.
Суфле рибне |
45 |
45 |
68 |
|
3.
Каша гречана в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Куліш пшоняний з
фрикаделькою та сметаною |
150/11/7 |
30150/11/7 |
200/16/9 |
2.
Голубці ліниві з
курячим м’ясом |
90 |
90 |
120 |
|
3.
Мафіни з овочами
з твердим сиром |
63 |
63 |
84 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
150 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка сирна з
какао грабен «Зебра» |
116 |
122 |
155 |
2.
Молоко кип’ячене |
150 |
150 |
180 |
|
3.
Банан |
80 |
80 |
100 |
Прийом їжі 06.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Омлет |
30 |
30 |
60 |
|
3.
Каша вівсяна
в’язка |
88 |
88 |
110 |
|
4.
Биточок курячий
паровий |
58 |
58 |
77 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/7 |
30/7 |
30/10 |
|
6.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп український з
галушками |
150 |
150 |
200 |
2.
М'ясо відварене в
кисло-солодкому соусі |
27/23 |
27/23 |
36/31 |
|
3.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Каша ячнева
в’язка |
82 |
82 |
103 |
2.
Обмлет драчена |
42 |
42 |
42 |
|
3.
Салат із варених
овочів |
38 |
38 |
51 |
|
4.
Банан |
80 |
80 |
100 |
07.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша перлова
розсипчаста |
90 |
90 |
113 |
2.
Паличка куряча |
45 |
45 |
60 |
|
3.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Какао |
130 |
130 |
150 |
|
Обід |
1.
Пиріг пастушний |
140 |
140 |
187 |
2.
Суп з гречкою |
150 |
150 |
200 |
|
3.
Хліб цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Компот із яблук |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Сирники рожеві (з
морквою) |
78 |
78 |
115 |
2.
Молоко кип’ячене |
130 |
130 |
- |
|
3.
Йогурт |
100 |
100 |
125 |