24.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Морква з
родзинками |
95 |
100 |
114 |
2.
Макарони
відварені з сиром твердим |
90/7 |
90/7 |
113/9 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
4.
Яблуко |
|
|
|
|
Обід |
1.
Рибна паличка з
яйцем |
46 |
46 |
69 |
2.
Суп з капустою та
сметаною |
150/7 |
150/7 |
200/9 |
|
3.
Пюре горохове з
цибулею |
100 |
100 |
125 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
90 |
90 |
113 |
|
Полуденок |
1.
Котлета рублена з
курятини |
48 |
48 |
65 |
2.
Ікра бурякова |
35 |
35 |
55 |
|
3.
Каша гречана
розсипчаста |
82 |
82 |
103 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Молоко кип’ячене |
120 |
120 |
150 |
25.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Каша ячнева
розсипчаста |
90 |
90 |
103 |
|
3.
Тюфтелька куряча
з овочами |
66/24 |
66/24 |
88/32 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп картопляний з
макаронами |
150 |
150 |
200 |
2.
Плов з родзинками |
100 |
100 |
120 |
|
3.
Мафіни з овочами
та твердим сиром |
63 |
63 |
84 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Пудинг
сирно-морквяний |
128 |
135 |
169 |
2.
Молоко кипячене |
150 |
150 |
180 |
26.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Гуляш курячий |
32/18 |
32/18 |
43/24 |
|
3.
Каша пшенична з
цибулею |
97 |
97 |
121 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
Обід |
1.
Суп гречаний |
150 |
150 |
200 |
2.
Шніцель із
свинини |
60 |
60 |
81 |
|
3.
Картопля
тушкована з цибулею і томатом |
100 |
100 |
113 |
|
4.
Бурякове пюре |
35 |
35 |
55 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Вареники ліниві |
62 |
65 |
82 |
2.
Сметаний соус |
30 |
30 |
40 |
|
3.
Кефір |
125 |
125 |
150 |
27.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з моркви та
родзинок |
30 |
30 |
44 |
2.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
80 |
80 |
100 |
|
3.
Банан |
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Борщ український
з сметаною |
150/5 |
150/5 |
200/8 |
2.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
3.
Нагетси курячі |
56 |
56 |
75 |
|
4.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Овочеве рагу |
80 |
80 |
107 |
2.
Суфле з курячого
м’яса та рису |
100 |
100 |
133 |
|
3.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
28.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
цибулі, моркви з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Омлет |
60 |
60 |
60 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/5 |
30/5 |
30/8 |
|
4.
Каша гречана |
90 |
90 |
113 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп-пюре
гороховий |
150 |
150 |
200 |
2.
Зрази картопляні
з курячим м’ясом «Човники» |
116 |
116 |
145 |
|
3.
Бігос
овочево-курячий |
8/22 |
8/22 |
13/32 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Каша пшенична
в’язка |
90 |
90 |
113 |
2.
Буряк тушкований
з чорносливом |
34 |
35 |
47 |
|
3.
Рибна паличка з
яйцем |
46 |
46 |
99 |
|
4.
Банан |
60 |
60 |
80 |