вівторок, 18 лютого 2025 р.

Меню 10.02.-14.02

 

Прийом їжі

         

 

 

 

10.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Морква з родзинками

30

30

40

 

2.      Макарони відварені з сиром твердим

90/7

90/7

113/9

 

3.      Какао

120

120

150

 

Обід

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

45

 

2.      Суп овочевий з сметаною

150/4

150/4

200/5

 

3.      Чахохбілі з куркою

32/45

32/45

43/60

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Картопляне пюре

100

100

130

 

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

150

180

Полуденок

1.      Пудинг сирно-морквяний

128

135

169

 

2.      Соус сметанний

40

40

55

 

3.      Пюре бурякове

35

35

55

 

4.      Сік

120

120

150

 

 

Прийом їжі

         

    

    

 

         11.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти та зеленого горошку

30

30

45

2.      Каша ячнева в’язка

70

70

93

3.      Шніцель рибний натуральний

47

47

70

4.      Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/8

30/8

30/10

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп гороховий

150

150

200

2.      Ікра із буряка

35

35

55

3.      Вареники з курячим мясом

81

81

108

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Сік

130

130

150

Полуденок

1.      Запіканка сирна

116

122

155

2.      Соус сметанний

34

34

45

3.      Компот

150

150

180

 

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

                 

 

        12.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

40

2.      Курятина в сметані

30/9

30/9

40/12

3.      Каша вівсяна

88

88

110

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/8

30/8

30/10

5.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.      Борщ з картоплею та сметаною

150/5

150/5

200/7

2.      Картопляне пюре

100

100

130

3.      Кнелі з курятини в сметанно-томатному соусі

47/32

47/32

63/56

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Сік

120

120

150

Полуденок

1.      Вермишелево-сирна запіканка

112

116

145

2.      Компот із сухофруктів

150

150

180

 

Прийом їжі

         

    

                 13.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, та зеленого горошку

30

30

45

2.      Кури з яблуками в сметані

60

60

80

3.      Каша гречана

90

90

113

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/7

30/7

30/10

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Борщ по-бахмацьки з сметаною

150/4

150/4

200/5

2.      Каша перлова в’язка

82

82

103

3.      Суфле м’ясне з овочами

30

30

40

4.      Компот із сухофруктів

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Морква тушкована у сметані

43

43

62

2.      Пудинг яблучно-сирний

134

140

178

3.      Кефір

100

100

100

4.      Яблуко

80

80

100

 

Прийом їжі

         

    

    

 

       14.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Котлета орибна любительська

59

59

88

2.      Макарони відварені з овочами

100

100

130

3.      Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/8

30/8

30/10

4.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Гречаник м’ясний

54

54

72

2.      Горох з цибулею

88

88

114

3.      Суп з пшоном

150

150

200

4.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

40

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Запіканка рисова із свіжими яблуками

86

90

113

2.      Молоко кип’ячене

130

130

-

3.      Яблуко

80

80

100