10.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок |
1.
Морква з родзинками |
30 |
30 |
40 |
|
|
2.
Макарони
відварені з сиром твердим |
90/7 |
90/7 |
113/9 |
|
||
3.
Какао |
120 |
120 |
150 |
|
||
Обід |
1.
Салат з капусти, моркви,
цибулі з олією |
30 |
30 |
45 |
|
|
2.
Суп овочевий з сметаною
|
150/4 |
150/4 |
200/5 |
|
||
3.
Чахохбілі з
куркою |
32/45 |
32/45 |
43/60 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
||
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Пудинг
сирно-морквяний |
128 |
135 |
169 |
|
|
2.
Соус сметанний |
40 |
40 |
55 |
|
||
3.
Пюре бурякове |
35 |
35 |
55 |
|
||
4.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
11.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
2.
Каша ячнева
в’язка |
70 |
70 |
93 |
|
3.
Шніцель рибний
натуральний |
47 |
47 |
70 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп гороховий |
150 |
150 |
200 |
2.
Ікра із буряка |
35 |
35 |
55 |
|
3.
Вареники з
курячим мясом |
81 |
81 |
108 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Сік |
130 |
130 |
150 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка сирна |
116 |
122 |
155 |
2.
Соус сметанний |
34 |
34 |
45 |
|
3.
Компот |
150 |
150 |
180 |
12.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Курятина в
сметані |
30/9 |
30/9 |
40/12 |
|
3.
Каша вівсяна |
88 |
88 |
110 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Борщ з картоплею
та сметаною |
150/5 |
150/5 |
200/7 |
2.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
3.
Кнелі з курятини
в сметанно-томатному соусі |
47/32 |
47/32 |
63/56 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
Полуденок |
1.
Вермишелево-сирна
запіканка |
112 |
116 |
145 |
2.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
13.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти, та
зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
2.
Кури з яблуками в
сметані |
60 |
60 |
80 |
|
3.
Каша гречана |
90 |
90 |
113 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/7 |
30/7 |
30/10 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Борщ по-бахмацьки
з сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
2.
Каша перлова
в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
3.
Суфле м’ясне з
овочами |
30 |
30 |
40 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Морква тушкована
у сметані |
43 |
43 |
62 |
2.
Пудинг
яблучно-сирний |
134 |
140 |
178 |
|
3.
Кефір |
100 |
100 |
100 |
|
4.
Яблуко |
80 |
80 |
100 |
14.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Котлета орибна
любительська |
59 |
59 |
88 |
2.
Макарони
відварені з овочами |
100 |
100 |
130 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/8 |
30/8 |
30/10 |
|
4.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Гречаник м’ясний |
54 |
54 |
72 |
2.
Горох з цибулею |
88 |
88 |
114 |
|
3.
Суп з пшоном |
150 |
150 |
200 |
|
4.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
40 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка рисова
із свіжими яблуками |
86 |
90 |
113 |
2.
Молоко кип’ячене |
130 |
130 |
- |
|
3.
Яблуко |
80 |
80 |
100 |