пʼятниця, 21 лютого 2025 р.

Меню 17-21.02.25

 

Прийом їжі

         

 

 

 

17.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Каша боярська із пшона та родзинок

95

100

114

 

2.      Какао

150

150

180

 

 

 

 

 

Обід

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

45

 

2.      Суп із макаронами

150

150

200

 

3.      Шніцель рибний натуральний

47

47

70

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Каша гречана

90

90

113

 

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

150

180

Полуденок

1.      Котлета натуральне з філе курки панірована у сухарях

48

48

65

 

2.      Ікра бурякова

35

35

55

 

3.      Картопляне пюре

91

91

114

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Чай

150

150

180

 

6.      Яблуко

80

80

100

 

 

Прийом їжі

         

    

    

 

         18.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, моркви та яблук

34

34

45

2.      Каша пшенична в’язка

90

90

113

3.      Пудинг з курятини

60

60

80

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Борщ чернігівський

150

150

200

2.      Картопляне пюре

35

35

55

3.      Філе курки запечене під сиром твердим

55

55

73

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Вареники ліниві з яблучним соусом

100/20

100/20

130/42

2.      Йогурт

120

120

150

 

 

Прийом їжі

         

    

                

 

        19.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат морквяно-яблучний

30

30

40

2.      Тюфтелька рибна в сметанно-томатному соусі

60/30

60/30

90/45

3.      Каша ячнева розсипчаста

90

90

108

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп картопляний з макаронами

150

150

200

2.      Рагу з курятини

32/102

32/102

43/136

3.      Салат з капусти та зеленого горошку

30

30

45

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Морква припущена з родзинками

 

 

 

2.      Яєчний рулет з фаршем

 

 

 

3.      Каша вівсяна

 

 

 

4.      Яблуко

 

 

 

5.      Молоко кип’ячене

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

                    20.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат морквяно-яблучний

30

30

40

2.      Курка по-італійськи

36/10

36/10

48/12

3.      Каша пшенична розсипчаста з цибулею

90

90

113

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/7

30/7

30/10

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою

150/11

150/11

200/17

2.      Макарони з м’ясом

94

94

118

3.      Салат з капусти із зеленим горошком

30

30

45

4.      Компот із сухофруктів

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Буряк тушкований із чорносливом

34

34

47

2.      Сирники рожеві

80

80

100

3.      Какао

150

150

180

4.      Яблуко

80

80

100

 

Прийом їжі

         

    

    

 

       21.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, цибулі, моркви з олією

30

30

40

2.      Омлет драчена

42

42

42

3.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

4.      Каша вівсяна в’язка

82

82

103

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Картопляне пюре

100

100

130

2.      Болоньєзе (з свинини)

65

65

87

3.      Борщ полтавський з галушками та сметаною

150/6

150/6

200/8

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Запіканка рисова із свіжими яблуками

86

90

113

2.      Молоко кип’ячене

150

150

180