17.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок |
1.
Каша боярська із
пшона та родзинок |
95 |
100 |
114 |
|
|
2.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
||
Обід |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
45 |
|
|
2.
Суп із макаронами
|
150 |
150 |
200 |
|
||
3.
Шніцель рибний
натуральний |
47 |
47 |
70 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Каша гречана |
90 |
90 |
113 |
|
||
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Котлета
натуральне з філе курки панірована у сухарях |
48 |
48 |
65 |
|
|
2.
Ікра бурякова |
35 |
35 |
55 |
|
||
3.
Картопляне пюре |
91 |
91 |
114 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
||
6.
Яблуко |
80 |
80 |
100 |
|
18.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви та яблук |
34 |
34 |
45 |
2.
Каша пшенична
в’язка |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Пудинг з курятини |
60 |
60 |
80 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Борщ
чернігівський |
150 |
150 |
200 |
2.
Картопляне пюре |
35 |
35 |
55 |
|
3.
Філе курки
запечене під сиром твердим |
55 |
55 |
73 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Вареники ліниві з
яблучним соусом |
100/20 |
100/20 |
130/42 |
2.
Йогурт |
120 |
120 |
150 |
19.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат
морквяно-яблучний |
30 |
30 |
40 |
2.
Тюфтелька рибна в
сметанно-томатному соусі |
60/30 |
60/30 |
90/45 |
|
3.
Каша ячнева
розсипчаста |
90 |
90 |
108 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп картопляний з
макаронами |
150 |
150 |
200 |
2.
Рагу з курятини |
32/102 |
32/102 |
43/136 |
|
3.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
30 |
30 |
45 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Морква припущена
з родзинками |
|
|
|
2.
Яєчний рулет з
фаршем |
|
|
|
|
3.
Каша вівсяна |
|
|
|
|
4.
Яблуко |
|
|
|
|
5.
Молоко кип’ячене |
|
|
|
20.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат морквяно-яблучний |
30 |
30 |
40 |
2.
Курка
по-італійськи |
36/10 |
36/10 |
48/12 |
|
3.
Каша пшенична
розсипчаста з цибулею |
90 |
90 |
113 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/7 |
30/7 |
30/10 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп із сочевиці з
м’ясною фрикаделькою |
150/11 |
150/11 |
200/17 |
2.
Макарони з м’ясом |
94 |
94 |
118 |
|
3.
Салат з капусти
із зеленим горошком |
30 |
30 |
45 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Буряк тушкований
із чорносливом |
34 |
34 |
47 |
2.
Сирники рожеві |
80 |
80 |
100 |
|
3.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Яблуко |
80 |
80 |
100 |
21.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
цибулі, моркви з олією |
30 |
30 |
40 |
2.
Омлет драчена |
42 |
42 |
42 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Каша вівсяна в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
2.
Болоньєзе (з
свинини) |
65 |
65 |
87 |
|
3.
Борщ полтавський
з галушками та сметаною |
150/6 |
150/6 |
200/8 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка рисова
із свіжими яблуками |
86 |
90 |
113 |
2.
Молоко кип’ячене |
150 |
150 |
180 |