пʼятниця, 31 грудня 2021 р.

 




















Свято «Новорічні вогні цирку»

          Новий рік —  чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадувати бажання.

29 грудня 2021 року в середній групі «Калинка» пройшло новорічне свято «Новорічні вогні цирку». Новорічна вистава захопила вихованців в дивовижний світ цирку веселими хороводами, запальними танками, виступами гімнасток, спритного силача, доброго лева, веселих клоунів, маленьких ведмежат, найчарівнішого з усіх чарівників – Факіра Коперфілда.

Своїми віршами і піснями діти порадували найголовніших гостей – Діда Мороза і Снігуроньку. Цікаві сценарій, музичний супровід, циркові артисти та солодкі подарунки створили святкову атмосферу, забезпечили святковий настрій та залишили чудові враження дітям.

Тож з зали ніхто не пішов без подарунку. Дід Мороз разом зі Снігуронькою роздали дітям солодощі із свого чарівного мішка. До того ж влаштували справжню святкову фотосесію біля ялинки.

Вихованці середньої групи «Калинка» вдячні за солодкі подарунки спонсорам ТОВ «ВІВА-ПЛЮС» в особі Юрія Яцюти, СГФГ «Гранд» в особі Владислава Зубенка та народного депутата Анатолія Гунька.