пʼятниця, 31 грудня 2021 р.

Новорічне свято в старшій групі "Дзвіночок"

        Новий рік – одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки від справжнісінького Діда Мороза, веселих казкових героїв, а головне – особливу, неповторну атмосферу чарівної казки. 

30 грудня 2021 року в старшій групі «Дзвіночок» відбулося свято під назвою «В подорож за Дідом Морозом». Діти нетерпляче очікували на свято і зустрічали його з надзвичайним захопленням. Радісний святковий настрій панував у дітей від самого початку свята.  Під веселу музику до зали заходили діти в святкових новорічних костюмах та співали веселі пісні, танцювали запальні таночки, декламували вірші, грали в ігри. Баба Яга, яка завітала на свято була справжньою несподіванкою для дітей.

Сюрпризним моментом була поява Діда Мороза. Кожна дитина відчула невимовну радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Баби Яги, які передали наші спонсори ТОВ «ВІВА-ПЛЮС» в особі Юрія Яцюти, СГФГ «Гранд» в особі Владислава Зубенка та народного депутата Анатолія Гунька. Новорічний ранок завершився та залишив по собі радісний настрій, веселощі, спогади дошкільнятам і дорослим на цілий рік.