субота, 18 грудня 2021 р.

Розвага "Ой, втекла моя подушка" до дня Святого Миколая

 



Малюки  завжди з нетерпінням очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним різочку, щоб нагадати як треба поводитися.

Така казка завітала і в наш заклад дошкільної освіти на передодні чарівного та величного свята дня Святого Миколая. Всі вихованці  дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято св.Миколая, дітки старшої групи «Дзвіночок» разом з вихователями Анастасією Журавською, Наталією Залозною, асистентом вихователя Інною Гасановою та музичним керівником Інною Малаш підготували музичну розвагу, на якій панувала вечірньо-казкова атмосфера, дітки талановито обіграли інсценівку «Ой, втекла моя подушка», танцювали таночок «Зірочки та нічка», співали пісні про св. Миколая та декламували вірші з надією про зустріч із ним. Ця історія дала можливість дітям зрозуміти роль поганих та добрих вчинків та їх наслідки в житті дітей.

 І ось настав цей довгоочікуваний момент.  Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. Коли малята отримували подарунки,  їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки зробили спільне фото на згадку про цей казковий день та попрощались з гостем і запросили його на наступний рік.

На свято були запрошені сільський голова Федір Лозян та заступник сільського голови Оксана Костюк, які порадували вихованців мультимедійним екраном, ноутбуками, екранами проекційними, проекторами для впровадження сучасної освітньої програми «Впевнений старт» для дошкільних груп, а також наш надійний, вірний спонсор ТОВ «Ніжин АГРО» на чолі з директором Іваном Кобижчею, які подарували дошкільнятам солодкі подарунки та дуже потрібні та красиві килими на підлогу для ігрових зон в групові кімнати.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали  всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців на довгий час.

Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти, любові  та надії від наших спонсорів та засновника.