пʼятниця, 19 листопада 2021 р.

Вертіївський дошкільний навчальний заклад "Колосок" завітав до ТОВ "НІЖИН АГРО"


     19.11.2021 вихованці Вертіївського дошкільного навчального закладу "Колосок" із святковою програмою завітали до ТОВ "НІЖИН АГРО" для привітання з професійним святом Днем сільського господарства. Вихованці старшої групи "Дзвіночок", вихователі Наталія Залозна, Анастасія Журавська та керівник музичний Інна Малаш презентували інсценівку "Гарбузовий переполох" і порадували працівників ТОВ "НІЖИН АГРО" запальним таночком та піснею про щедрий урожай. До вітань долучилась начальник відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Людмила Савченко, яка вручила директору ТОВ "НІЖИН АГРО"  Івану Кобижчі  Подяку Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток освіти. Директор Вертіївського дошкільного навчального закладу "Колосок", яка від імені  всіх працівників закладу, батьківської громадськості та здобувачів освіти привітала з професійним святом, та подарувала ікону Покрови Пресвятої Богородиці, виготовлену керівником гуртка "Барвисті пальчики" Інною Гасановою, та оберіг для дому, який оберігає оселю від негараздів, нещастя, злиднів та захворювань.

    З нагоди Дня сільського господарства  ТОВ "НІЖИН АГРО" організувало конкурс малюнків та поробок на тему "Чарівний світ сільського господарства", який проходив на базі Вертіївського дошкільного навчального закладу "Колосок" до 18.11.2021 року. Для підведення підсумків конкурсу ТОВ "НІЖИН АГРО" завітало до закладу дошкільної освіти 19 листопада та визначили призові місця. Всі учасники отримали цінні дитячі подарунки та смаколики. А закладу дошкільної освіти була подарована  дошка-фліпчарт для організації освітнього процесу.

    Щиро дякуємо організаторам конкурсу та директору ТОВ "НІЖИН АГРО" Івану Кобижчі за чуйне серце, любов до дітей, за втілювання дитячих мрій у реальність.

    Висловлюємо щиру подяку батькам, які долучаються до конкурсів та беруть активну участь в освітньому процесі ЗДО.