середа, 17 листопада 2021 р.

Семінар-практикум з проблеми «Іграшки та ігри, від яких залежить майбутнє дитини»

 


27 жовтня 2021 року у Вертіївському дошкільному навчальному закладі  «Колосок» відбувся семінар-практикум з проблеми «Іграшки та ігри, від яких залежить майбутнє дитини», метою якого було розкрити значення гри та іграшки у розвитку дитини.

В роботі семінару взяли участь 9 педагогів, серед яких було проведено діалог з теми «Гра – найважливіша діяльність дитини дошкільного віку». Під час діалогу були висвітлені питання формування життєвої компетентності дошкільників через іграшки та ігри, як першої сходинки у процесі соціалізації дитини.

Педагоги поділилися своїми спогадами про те, в які ігри вони гралися в дитинстві.

В практичній частині педагогам було запропоновано розминки вправи «Молекули», «Акробати», «Рукавичка», «Спіймай звук» з використанням цеглинок  LEGO конструктора.

На завершення семінару проведена вправа «Потисни руку тому, хто навпроти», де кожен учасник отримав комплімент на свою адресу.

Всі педагоги залишились задоволеними після участі у семінарі-практикумі, тому що під час його проведення панувала дружня і невимушена атмосфера емоційного комфорту, яка надихнула всіх на практичне упровадження набутих знань.

Вихователь-методист                                                             Алла АНДРУШКО