четвер, 4 листопада 2021 р.

Тиждень безпеки дитини у групі раннього віку «Пізнайки»

Тиждень безпеки дитини у групі раннього віку «Пізнайки»

З 25.10 2021 року по 29.10.2021 року у групі раннього віку «Пізнайки» був проведений Тиждень безпеки дитини. Вихователь Марина Година разом з вихованцями групи раннього віку поспілкувалася на теми «Небезпечні речі», «Звірята на дорозі»

Також діти разом з вихователем Іриною Назаренко прослухали  віршовані твори П.Сингаївського «Грицева лічилка» та Г.Бойка «Сірничок», переглянули мультфільм «Уроки тітоньки сови. Безпека». Для дітей педагог провела інтегроване заняття «Вогонь – друг, вогонь – ворог».

Дошкільнята ознайомилися з казкою «Вовк та семеро козенят»

В групі раннього віку «Пізнайки» з метою ознайомлення з правилами дорожнього руху була проведена рухлива гра «Водії» та дидактичні ігри «Можна, не можна», «Корисне чи шкідливе» на закріплення знань дітей про шкідливі предмети.

В ранкові години в закладі дошкільної освіти було здійснено навчання дошкільнят та дорослих як поводитися у екстремальних ситуаціях та як рятуватися під час пожежі чи задимлення.

Для батьків вихованців були підготовлені консультації «Безпека  дитини вдома», «Вчимо дитину бути обережною», «Електричні прилади вдома», памятка «Дитина на дорозі».