понеділок, 31 травня 2021 р.

 

Випускний бал - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому закладі дошкільної освіти.
26 травня  2021 року. Дитсадок приймав гостей: батьків, бабусь й дідусів, представників влади та відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту  – всі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школярів.

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято «До побачення мій «Колосок», не забудемо тебе», яке запа­м'ятається випускникам надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.

Випускники, які з’явилися до яскраво прикрашеного, святкового залу в образі квітів, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, а хлопці, як справжні кавалери, - у кра­ватках та костюмах. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив закладу.

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 

Що ж, звісно, наша праця не проста –

Їй віддається стільки сил та вміння,

Але на щастя людям вироста

Прекрасне дерево з слабенького коріння.

Отож і наші малюки ростуть,

І сил на це не можна шкодувати,

Вони від нас в життя велике йдуть,

Щоб взяте в нас – в майбутнім віддавати.

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася керівник закладу дошкільної освіти Проценко Я.С., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

Ви частинку життя в дитсадочку пройшли,
Тут навчились читати й писати
До шкільного життя вас щоденно вели
Вихователі, мами і тата.
Тут відкрили вам світ і навчили життя
Цінувати й любити природу,
Не лишати в біді ні старих ні малих
Берегти завжди честь свого роду.
Ви тепер школярі, хай щастить вам в житті,
Щоб вам легко у світі жилося,
Щоб дванадцятки зажди в портфелях були
І задумане вами збулося.

Яна Сергіївна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення закладу дошкільної освіти та подарунки – набори зі шкільним приладдям придбані за кошти Вертіївської сільської ради. До привітань долучився секретар Вертіївської сільської ради Мороз М.Г. та начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Савченко Л.А. з найкращими побажаннями.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.

Батьки підготували сюрприз для випускників. З  їх рук у небо злетіли повітряні кульки, як символ переходу дітей з безтурботного дошкільного дитинства в доросле шкільне життя.

…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!