середа, 23 квітня 2025 р.

Меню

 

Прийом їжі

         

 

 

 

07.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Макарони відварені з вершковим маслом

82

82

106

 

2.      Гуляш курячий

32/18

32/18

43/24

 

3.      Хліб зерновий з сиром твердим

30/7

30/7

30/10

 

4.      Чай

150

150

180

 

5.      Апельсин

60

60

80

 

 

 

 

 

Обід

1.      Суп овочевий з сметаною

150

150

200

 

2.      Фішболи в сметанно-томатному соусі

41/27

41/27

62/41

 

3.      Овочеве рагу з кашею

95

95

120

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

150

180

Полуденок

1.      Ліниві вареники

100

100

120

 

2.      Соус із яблук

73

73

89

 

Прийом їжі

         

    

                

 

    09.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Макарони відварені з овочами

100

100

130

2.      Яйце варене

1 шт.

1 шт.

1 шт.

3.      Каша ячнева розсипчаста

90

90

108

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/6

30/6

30/8

5.      Апельсин

60

60

80

6.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1. Куліш  пшоняний із м’ясною фрикаделькою та сметаною

150/11/7

150/11/7

200/45/9

2.Голубці ліниві з курячим м’ясом

90

90

120

3.Хліб цільнозерновий

30

30

30

3.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Каша ячнева з цибулею

96

96

120

2.      Биточок рублений з курятини паровий

58

58

77

3.      Буряк тушкований з чорносливом

34

34

47

4.      Йогурт

 

100

100

115

 

 

 

Прийом їжі

         

    

    

 

        08.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Капуста тушкована

60

60

80

2.      Оладки курячі

70

70

93

3.      Каша перлова

82

82

103

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Какао

150

150

180

6.      Яблуко

60

60

80

Обід

1.      Борщ з картоплею сметаною

150

150

200

2.      Картопляне пюре

100

100

130

3.      Курятина в сметані

30/9

30/9

40/12

4.      Ікра з буряка

55

55

75

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Омлет з сиром твердим

57

57

57

2.      Каша гречана

90

90

113

3.      Сік

120

120

180

4.      Апельсин

60

60

80

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     10.04.2025                    

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Полента

90

90

110

2.      Чахохбілі з куркою

33/45

32/45

46/60

3.      Хліб зерновий з твердим сиром

30/10

30/10

30/15

4.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Капуста білокачанна смажена в яйці

38

38

48

2.      Суп український з галушками

150/15

150/15

200/20

3.      Каша ячнева в’язка

82

82

103

4.      М'ясо відварене в кисло-солодкому соусі

27/23

27/23

36/31

5.      Кисіль із апельсин

150

150

180

6.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Запіканка рисова зі свіжими сухофруктами

86

90

113

2.      Кефір

100

100

125


Прийом їжі

         

    

    

 

       11.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Паличка куряча

45

45

60

2.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

3.      Каша пшенична розсипчаста з цибулею

90

90

113

4.      Чай з лимоном

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/7

30/7

30/10

Обід

1.      Суп з макаронами

150

150

200

2.      Каша гречана

90

90

113

3.      Бифштекс зі свинини

41

41

52

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Капуста тушкована

60

60

80

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.            Морква припущена з родзинками

57

58

85

2.            Молочний манний суп

180

180

200