07.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок |
1.
Макарони
відварені з вершковим маслом |
82 |
82 |
106 |
|
|
2.
Гуляш курячий |
32/18 |
32/18 |
43/24 |
|
||
3.
Хліб зерновий з
сиром твердим |
30/7 |
30/7 |
30/10 |
|
||
4.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
||
5.
Апельсин |
60 |
60 |
80 |
|
||
Обід |
1.
Суп овочевий з
сметаною |
150 |
150 |
200 |
|
|
2.
Фішболи в
сметанно-томатному соусі |
41/27 |
41/27 |
62/41 |
|
||
3.
Овочеве рагу з
кашею |
95 |
95 |
120 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Ліниві вареники |
100 |
100 |
120 |
|
|
2.
Соус із яблук |
73 |
73 |
89 |
|
09.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Макарони
відварені з овочами |
100 |
100 |
130 |
2.
Яйце варене |
1 шт. |
1 шт. |
1 шт. |
|
3.
Каша ячнева
розсипчаста |
90 |
90 |
108 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/6 |
30/6 |
30/8 |
|
5.
Апельсин |
60 |
60 |
80 |
|
6.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1. Куліш пшоняний із м’ясною фрикаделькою та сметаною |
150/11/7 |
150/11/7 |
200/45/9 |
2.Голубці ліниві з курячим м’ясом |
90 |
90 |
120 |
|
3.Хліб цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
3.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Каша ячнева з
цибулею |
96 |
96 |
120 |
2.
Биточок рублений
з курятини паровий |
58 |
58 |
77 |
|
3.
Буряк тушкований
з чорносливом |
34 |
34 |
47 |
|
4.
Йогурт |
100 |
100 |
115 |
08.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Капуста тушкована |
60 |
60 |
80 |
2.
Оладки курячі |
70 |
70 |
93 |
|
3.
Каша перлова |
82 |
82 |
103 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Яблуко |
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Борщ з картоплею
сметаною |
150 |
150 |
200 |
2.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
3.
Курятина в
сметані |
30/9 |
30/9 |
40/12 |
|
4.
Ікра з буряка |
55 |
55 |
75 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Омлет з сиром твердим |
57 |
57 |
57 |
2.
Каша гречана |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
180 |
|
4.
Апельсин |
60 |
60 |
80 |
10.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Полента |
90 |
90 |
110 |
2.
Чахохбілі з
куркою |
33/45 |
32/45 |
46/60 |
|
3.
Хліб зерновий з
твердим сиром |
30/10 |
30/10 |
30/15 |
|
4.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Капуста білокачанна
смажена в яйці |
38 |
38 |
48 |
2.
Суп український з
галушками |
150/15 |
150/15 |
200/20 |
|
3.
Каша ячнева в’язка
|
82 |
82 |
103 |
|
4.
М'ясо відварене в
кисло-солодкому соусі |
27/23 |
27/23 |
36/31 |
|
5.
Кисіль із
апельсин |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка рисова
зі свіжими сухофруктами |
86 |
90 |
113 |
2.
Кефір |
100 |
100 |
125 |
11.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Паличка куряча |
45 |
45 |
60 |
2.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
3.
Каша пшенична
розсипчаста з цибулею |
90 |
90 |
113 |
|
4.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/7 |
30/7 |
30/10 |
|
Обід |
1.
Суп з макаронами |
150 |
150 |
200 |
2.
Каша гречана |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Бифштекс зі
свинини |
41 |
41 |
52 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Капуста тушкована |
60 |
60 |
80 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Морква припущена
з родзинками |
57 |
58 |
85 |
2.
Молочний манний суп |
180 |
180 |
200 |