четвер, 24 квітня 2025 р.

Меню 21-25.04.25

 

Прийом їжі

         

 

 

 

21.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Макарони відварені з маслом вершковим

82

82

106

 

2.      Банан

60

60

60

 

3.      Сік

120

120

180

 

Обід

1.      Суп з рисом

150

150

200

 

2.      Картопля тушкована з цибулею та томатом

100

100

113

 

3.      Шніцель рибний натуральний

47

47

70

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Компот

150

150

180

150

180

Полуденок

1.Ікра із буряка 

55

55

75

 

2.Котлета рублена з курятини

73

73

89

 

3.Каша гречана в’язка

90

90

113

 

4.Банан

60

60

80

 

3.Чай

150

150

180

 

 

Прийом їжі

         

    

                

 

   22.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша ячна з цибулею

90

90

103

2.      Тюфтелька куряча з овочами

66/24

66/24

88/32

3.      Чай

150

150

180

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/6

30/6

30/8

Обід

1. Суп овочевий з сметаною

150/4

150/4

200/7

2.Мафіни з овочами та твердим сиром

63

63

84

Плов з родзинками

 

 

 

3.Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Пудинг сирний з какао «Зебра»

116

122

155

2.      Молоко кип’ячене

150

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     23.04.2025                   

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша пшенична з цибулею розсипчаста

97

97

121

2.      Гуляш курячий

32/18

32/18

43/24

3.      Хліб зерновий з твердим сиром

30/10

30/10

30/15

4.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Бурякове пюре

55

55

73

2.      Суп гречаний

150

150

200

3.      Шніцель із свинини

60

60

81

4.      Картопляне пюре

100

100

130

5.      Компот

150

150

180

6.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Молочний суп з макаронами

180

180

200

2.      Бана

60

60

80

3.      Сік

120

20

180

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     24.04.2025                   

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша гречана розсипчаста

82

82

103

2.      Омлет

60

60

80

  1. Хліб зерновий з твердим сиром

30/10

30/10

30/15

  1. Чай з лимоном

150

150

180

  1. Банан

60

60

80

Обід

1.      Борщ український

150

150

200

2.      Макарони відварені з овочами

100

100

130

3.      Нагетси курячі

56

56

75

  1. Компот

150

150

180

  1. Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Морква припущена з родзинками

57

58

85

2.      Сирники рожеві

62

62

80

3.      Йогурт

150

150

180

 

4.      Яблуко

60

60

80

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     25.04.2025                   

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша «янтарна» із пшона з яблуками

100

100

125

2.      Какао

150

150

180

  1. Банан

60

60

80

Обід

1.      Суп картопляний з макаронами

150

150

200

2.      Капуста тушкована

60

60

80

  1. Каша вівсяна

88

88

110

  1. Кури з яблуками в сметані

 

 

 

  1. Компот

150

150

180

  1. Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Банош по-гуцульські з сиром твердим

80/4

80/4

100

2.      Суфле рибне

45

45

68

3.      Кефір

100

100

120

4.      Бана

60

60

80