Прийом їжі
21.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок
|
1.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
82 |
82 |
106 |
|
|
2.
Банан |
60 |
60 |
60 |
|
||
3.
Сік |
120 |
120 |
180 |
|
||
Обід |
1.
Суп з рисом |
150 |
150 |
200 |
|
|
2.
Картопля
тушкована з цибулею та томатом |
100 |
100 |
113 |
|
||
3.
Шніцель рибний
натуральний |
47 |
47 |
70 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Компот |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.Ікра із буряка
|
55 |
55 |
75 |
|
|
2.Котлета рублена з курятини |
73 |
73 |
89 |
|
||
3.Каша гречана в’язка |
90 |
90 |
113 |
|
||
4.Банан |
60 |
60 |
80 |
|
||
3.Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Прийом їжі
22.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша ячна з
цибулею |
90 |
90 |
103 |
2.
Тюфтелька куряча
з овочами |
66/24 |
66/24 |
88/32 |
|
3.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/6 |
30/6 |
30/8 |
|
Обід |
1. Суп овочевий з сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/7 |
2.Мафіни з овочами та твердим сиром |
63 |
63 |
84 |
|
Плов з родзинками |
|
|
|
|
3.Хліб цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.Компот із сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Пудинг сирний з
какао «Зебра» |
116 |
122 |
155 |
2.
Молоко кип’ячене |
150 |
150 |
180 |
Прийом їжі
23.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша пшенична з
цибулею розсипчаста |
97 |
97 |
121 |
2.
Гуляш курячий |
32/18 |
32/18 |
43/24 |
|
3.
Хліб зерновий з
твердим сиром |
30/10 |
30/10 |
30/15 |
|
4.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Бурякове пюре |
55 |
55 |
73 |
2.
Суп гречаний |
150 |
150 |
200 |
|
3.
Шніцель із
свинини |
60 |
60 |
81 |
|
4.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
5.
Компот |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Молочний суп з
макаронами |
180 |
180 |
200 |
2.
Бана |
60 |
60 |
80 |
|
3.
Сік |
120 |
20 |
180 |
Прийом їжі
24.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша гречана
розсипчаста |
82 |
82 |
103 |
2.
Омлет |
60 |
60 |
80 |
|
|
30/10 |
30/10 |
30/15 |
|
|
150 |
150 |
180 |
|
|
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Борщ український |
150 |
150 |
200 |
2.
Макарони відварені
з овочами |
100 |
100 |
130 |
|
3.
Нагетси курячі |
56 |
56 |
75 |
|
|
150 |
150 |
180 |
|
|
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Морква припущена
з родзинками |
57 |
58 |
85 |
2.
Сирники рожеві |
62 |
62 |
80 |
|
3.
Йогурт |
150 |
150 |
180 |
|
|
4.
Яблуко |
60 |
60 |
80 |
Прийом їжі
25.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша «янтарна» із
пшона з яблуками |
100 |
100 |
125 |
2.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
|
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Суп картопляний з
макаронами |
150 |
150 |
200 |
2.
Капуста тушкована
|
60 |
60 |
80 |
|
|
88 |
88 |
110 |
|
|
|
|
|
|
|
150 |
150 |
180 |
|
|
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Банош
по-гуцульські з сиром твердим |
80/4 |
80/4 |
100 |
2.
Суфле рибне |
45 |
45 |
68 |
|
3.
Кефір |
100 |
100 |
120 |
|
4.
Бана |
60 |
60 |
80 |