14.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок |
1.
Бурякове пюре |
55 |
55 |
73 |
|
|
2.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
||
3.
Чахохбілі з
куркою |
80 |
80 |
100 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
||
Обід |
1.
Суп овочевий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/8 |
|
|
2.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
82 |
82 |
106 |
|
||
3.
Риба тушкована з
овочами |
60 |
60 |
80 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Компот |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.Морква тушкована у сметані |
100 |
100 |
120 |
|
|
2.Каша «Боярська» |
73 |
73 |
89 |
|
||
3.Сік |
|
|
|
|
15.04.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Суп молочний з
макаронами |
175 |
180 |
200 |
2.
Морква тушкована
з чорносливом |
53 |
53 |
70 |
|
3.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/6 |
30/6 |
30/8 |
|
Обід |
1. Куліш пшоняний із м’ясною фрикаделькою та сметаною |
150/11/7 |
150/11/7 |
200/45/9 |
2.Голубці ліниві з курячим м’ясом |
90 |
90 |
120 |
|
3.Хліб цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.Ікра бурякова |
55 |
55 |
75 |
|
5.Компот із сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Капуста тушкована
|
96 |
96 |
120 |
2.
Биточок рублений
з курятини паровий |
58 |
58 |
77 |
|
3.
Каша кукурудзяна
розсипчаста |
34 |
34 |
47 |
|
4.
Кефір |
100 |
100 |
150 |
16.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша ячна
розсипчаста |
90 |
90 |
103 |
2.
Тюфтелька рибна в
сметанно-томатному соусі |
60/30 |
6030 |
90/45 |
|
3.
Хліб зерновий з
твердим сиром |
30/10 |
30/10 |
30/15 |
|
4.
Йогурт |
110 |
110 |
130 |
|
5.
Банан |
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Суп картопляний з
макаронними виробами |
150 |
150 |
200 |
2.
Каша пшенична
розсипчаста з цибулею |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Паличка куряча |
45 |
45 |
60 |
|
4.
Буряк тушкований
з чорносливом |
34 |
35 |
47 |
|
5.
Компот |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Картопляне пюре |
91 |
91 |
114 |
2.
Яйце варене |
1 шт. |
1 шт. |
1 шт. |
|
3.
Салат із зеленого
горошку та цибулі |
35 |
35 |
45 |
|
4.
Сік |
120 |
20 |
180 |
17.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша гречана
розсипчаста |
82 |
82 |
103 |
2.
Курка по
-італійські |
36/10 |
36/10 |
48/12 |
|
|
30/10 |
30/10 |
30/15 |
|
|
150 |
150 |
180 |
|
|
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Суп із сочевиці з
м’ясною фрикаделькою |
150/11 |
150/11 |
200/17 |
2.
Макарони з м’ясом
|
94 |
94 |
118 |
|
|
150 |
150 |
180 |
|
|
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Пудинг
сирно-морквяний |
128 |
135 |
169 |
2.
Какао |
150 |
150 |
180 |
18.04.2025 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша боярська із
пшона та родзинок |
95 |
100 |
114 |
2.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
|
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Борщ український
з сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
2.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
114 |
|
|
70 |
70 |
93 |
|
|
150 |
150 |
180 |
|
|
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
5.
Картопляне пюре |
91 |
91 |
114 |
6.
Яйце варене |
1 шт. |
1 шт. |
1 шт. |
|
7.
Салат із зеленого
горошку та цибулі |
35 |
35 |
45 |
|
8.
Сік |
120 |
20 |
180 |