четвер, 24 квітня 2025 р.

Меню 14-18 квітня 2025

 

Прийом їжі

         

 

 

 

14.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Бурякове пюре

55

55

73

 

2.      Картопляне пюре

100

100

130

 

3.      Чахохбілі з куркою

80

80

100

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Какао

150

150

180

 

Обід

1.      Суп овочевий з сметаною

150/4

150/4

200/8

 

2.      Макарони відварені з маслом вершковим

82

82

106

 

3.      Риба тушкована з овочами

60

60

80

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Компот

150

150

180

150

180

Полуденок

1.Морква тушкована у сметані 

100

100

120

 

2.Каша «Боярська»

73

73

89

 

3.Сік

 

 

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

                

 

    15.04.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Суп молочний з макаронами

175

180

200

2.      Морква тушкована з чорносливом

53

53

70

3.      Чай

150

150

180

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/6

30/6

30/8

Обід

1. Куліш  пшоняний із м’ясною фрикаделькою та сметаною

150/11/7

150/11/7

200/45/9

2.Голубці ліниві з курячим м’ясом

90

90

120

3.Хліб цільнозерновий

30

30

30

4.Ікра бурякова

55

55

75

5.Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Капуста тушкована

96

96

120

2.      Биточок рублений з курятини паровий

58

58

77

3.      Каша кукурудзяна розсипчаста

34

34

47

4.      Кефір

100

100

150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     16.04.2025                   

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша ячна розсипчаста

90

90

103

2.      Тюфтелька рибна в сметанно-томатному соусі

60/30

6030

90/45

3.      Хліб зерновий з твердим сиром

30/10

30/10

30/15

4.      Йогурт

110

110

130

5.      Банан

60

60

80

Обід

1.      Суп картопляний з макаронними виробами

150

150

200

2.      Каша пшенична розсипчаста з цибулею

90

90

113

3.      Паличка куряча

45

45

60

4.      Буряк тушкований з чорносливом

34

35

47

5.      Компот

150

150

180

6.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Картопляне пюре

91

91

114

2.      Яйце варене

1 шт.

1 шт.

1 шт.

3.      Салат із зеленого горошку та цибулі

35

35

45

4.      Сік

120

20

180

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     17.04.2025                   

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша гречана розсипчаста

82

82

103

2.      Курка по -італійські

36/10

36/10

48/12

  1. Хліб зерновий з твердим сиром

30/10

30/10

30/15

  1. Чай з лимоном

150

150

180

  1. Банан

60

60

80

Обід

1.      Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою

150/11

150/11

200/17

2.      Макарони з м’ясом

94

94

118

  1. Компот

150

150

180

  1. Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Пудинг сирно-морквяний

128

135

169

2.      Какао

150

150

180

 

Прийом їжі

         

    

           

 

     18.04.2025                   

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша боярська із пшона та родзинок

95

100

114

2.      Какао

150

150

180

  1. Банан

60

60

80

Обід

1.      Борщ український з сметаною

150/4

150/4

200/5

2.      Картопляне пюре

100

100

114

  1. Оладки курячі

70

70

93

  1. Компот

150

150

180

  1. Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

5.      Картопляне пюре

91

91

114

6.      Яйце варене

1 шт.

1 шт.

1 шт.

7.      Салат із зеленого горошку та цибулі

35

35

45

8.      Сік

120

20

180