30.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Ікра із буряка 2.
Котлета рублена з
курятини 3.
Каша гречана
розсипчаста 4.
Хліб
цільнозерновий 5.
Кефір |
55 58 82 30 100 |
55 58 82 30 100 |
75 77 103 30 125 |
Обід |
1.
Суп з капустою зі
сметаною 2.
Хлібець рибний 3.
Пюре з гороху 4.
Морква тушкована
з чорносливом 5.
Хліб
цільнозерновий 6.
Компот |
150/7 46 100 53 30 150 |
150/7 46 100 53 30 150 |
200/9 72 125 70 30 180 |
Полуденок |
1.
Каша пшоняна з фруктами 2.
Соус із яблук 3.
Молоко кип’ячене |
110 29 150 |
117 30 150 |
147 40 180 |
31.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією 2.
Тюфтелька куряча
з овочами 3.
Каша ячнева
розсипчаста 4.
Йогурт 5.
Хліб
цільнозерновий |
63 66/24 90 100 30 |
63 66/24 90 100 30 |
86 88/32 103 125 30 |
Обід |
1.
Суп овочевий зі
сметаною 2.
Мафіни з овочами
та твердим сиром 3.
Плов з родзинками 4.
Сік 5.
Хліб |
150/4 63 100 120 30 |
150/4 63 100 120 30 |
200/5 84 130 150 30 |
Полуденок |
1.
Морква припущена
з родзинками 2.
Ліниві вареники з
соусом із кураги 3.
Кефір 4.
Сік |
57 62/57 100 - |
58 62/57 100 - |
85 62/72 - 125 |
01.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Макарони
відварені з маслом вершковим 2.
Молоко кип’ячене 3.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
80 150 30/5 |
80 150 30/5 |
100 180 30/8 |
Обід |
1.
Борщ український
з сметаною 2.
Картопляне пюре 3.
Котлета рублена
куряча 4.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією 5.
Хліб
цільнозерновий 6.
Сік |
150 80 58 63 30 120 |
150 80 58 63 30 120 |
200 100 87 86 30 150 |
Полуденок |
1.
Рисова запіканка
з родзинками 2.
Какао 3.
Апельсин |
90 150 60 |
95 150 60 |
105 180 80 |
02.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша пшенична
в’язка з маслом вершковим 2.
Чай 3.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
90 150 30/5 |
90 150 30/5 |
113 180 30/8 |
Обід |
1.
Суп гречаний 2.
Хліб
цільнозерновий 3.
Макарони
відварені з овочами 4.
Нагетси курячі 5.
Компот із
сухофруктів |
150 30 100 56 150 |
150 30 100 56 150 |
200 30 130 75 180 |
Полуденок |
1.
Овочеве рагу 2.
Суфле з вареного
курячого м’яса та рису 3.
Хліб
цільнозерновий 4.
Какао |
80 100 30 150 |
80 100 30 150 |
107 133 30 180 |
03.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Шарлотка з сиру
та овочів 2.
Соус сметанний 3.
Чай з лимоном 4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим 5.
Апельсин |
120 40 150 30/5 |
120 40 150 30/5 |
147 55 180 30/10 |
Обід |
1.
Суп-пюре
гороховий 2.
Хліб
цільнозерновий 3.
Зрази картопляні
з м’ясом курки 4.
Бігос
овочево-курячий 5.
Компот із
сухофруктів |
150 30 116 30 150 |
150 30 116 30 150 |
200 30 145 45 180 |
Полуденок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією 2.
Квашена капуста 3.
Хлібець рибний 4.
Картопляне пюре з
маслом вершковим 5.
Молоко кип’ячене 6.
Хліб
цільнозерновий |
40 - 48 100 150 30 |
40 - 48 100 150 30 |
- 40 72 150 180 30 |