13.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок
|
1.
Салат з моркви та
родзинок |
30 |
30 |
44 |
2.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
Обід |
1.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
22 |
22 |
- |
2.
Квашена капуста |
- |
- |
45 |
|
3.
Суп овочевий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/8 |
|
4.
Рулет рибний |
53 |
53 |
79 |
|
5.
Каша ячнева
розсипчаста з цибулею |
96 |
96 |
120 |
|
6.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
7.
Компот із
сухофруктів |
130 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Буряк тушкований
в сметанному соусі |
52 |
57 |
75 |
2.
Чахохбілі з
куркою |
32/45 |
32/45 |
43/60 |
|
3.
Зрази картопляні
з овочами |
80 |
80 |
100 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Молоко кип’ячене |
150 |
150 |
180 |
14.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
- |
2.
Квашена капуста |
- |
- |
45 |
|
3.
Каша пшенична
розвипчаста |
101 |
101 |
127 |
|
4.
Суфле м’ясне з
овочами |
30 |
30 |
40 |
|
5.
Хліб цільнозерновий
|
30 |
30 |
30 |
|
6.
Чай травяний з
лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп-пюре з яйцем
та фрикаделькою |
150/10 |
150/10 |
- |
2.
Голубці ліниві з
курячим м’ясом |
90 |
90 |
120 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Буряк тушкований з
яблуком |
35 |
35 |
35 |
2.
Каша янтарна |
100 |
100 |
125 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Йогурт |
100 |
100 |
125 |
|
5.
Мандарин |
60 |
60 |
80 |
15.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат
морквяно-яблучний |
46 |
47 |
63 |
2.
Каша пшенична
в’язка з морквою |
96 |
100 |
125 |
|
|
3.
Сік |
120 |
120 |
150 |
Обід |
1.
Салат з капусти з
зеленим горошком |
23 |
23 |
30 |
2.
Суп гороховий з
грінками |
150/20 |
150/20 |
200/20 |
|
3.
Вареники з
курячим м’ясом |
81 |
81 |
108 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
150 |
|
Полуденок |
1.
Бурякове пюре |
25 |
25 |
30 |
2.
Кнелі з курятини
з рисом в сметанному соусі |
47/32 |
47/32 |
63/65 |
|
3.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Кефір |
100 |
100 |
125 |
16.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з зеленого
горошку та цибулі |
25 |
25 |
30 |
2.
Кури з яблуками в
сметані |
60 |
60 |
80 |
|
3.
Каша гречана |
90 |
90 |
113 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Борщ з картоплею
зі сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/7 |
2.
Суфле м’ясне з
овочами |
30 |
30 |
40 |
|
3.
Каша перлова в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
4.
Компот із сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Морква з
родзинками |
30 |
30 |
44 |
2.
Рисова запіканка
з свіжими яблуками |
90 |
90 |
105 |
|
3.
Молоко кип’ячене |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Мандарин |
60 |
60 |
80 |
17.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами)
|
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з моркви та
яблук |
46 |
47 |
63 |
2.
Котлета рибна
любительська |
59 |
59 |
88 |
|
3.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
80 |
80 |
100 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
25 |
25 |
35 |
2.
Суп польовий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
|
3.
Гречаник м’ясний
з яловичини |
54 |
54 |
72 |
|
4.
Горох з цибулею |
88 |
88 |
114 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Яблуко |
60 |
60 |
80 |
|
Полуденок |
1.
Ікра бурякова |
55 |
55 |
75 |
2.
Яйце варене |
½ шт |
½ шт |
1 шт |
|
3.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |