неділя, 12 січня 2025 р.

Меню 06.01-10.01.25

 

Прийом їжі

         

 

06.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

 

 

1.      Салат морквяно-яблучний з сиром твердим

92

94

126

2.      Макарони відварені з маслом вершковим

90

90

113

3.      Сік

120

120

150

Обід

1.      Горошок овочевий відварений

60

60

70

2.      Суп болгарський з сметаною

150/4

150/4

200/5

3.      Фішболи в томатному соусі

41/27

41/27

62/41

4.      Рагу овочеве з кашею

95

95

120

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Компот із сухофруктів

130

150

180

Полуденок

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

-

2.      Квашена капуста

-

-

45

3.      Каша пшенична в’язка

90

90

113

4.      Паличка куряча

45

45

60

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Кисіль молочний

100

100

150

 

Прийом їжі

         

    

      07.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

-

2.      Квашена капуста

-

-

45

3.      Суфле яєчне

75

75

75

4.      Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром

100

100

120

5.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/5

30/5

30/10

6.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.      Салат овочевий

30

30

-

2.      Квашена капуста

-

-

45

3.      Борщ картопляний з сметаною

150/5

150/5

200/7

4.      Курятина в сметані

30/9

30/9

40/12

5.      Каша гречана розсипчаста

90

90

110

6.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

7.      Йогурт

100

100

120

Полуденок

1.      Ікра з буряка

55

55

75

2.      Оладки курячі

70

70

93

3.      Картопляне пюре з маслом вершковим

100

100

120

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Какао

150

150

180

6.      Апельсин

60

60

80

 

Прийом їжі

         

    

       08.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша гречана в’язка

82

82

103

2.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/5

30/5

30/7

3.      Суфле рибне

45

45

68

4.      Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

30

30

-

5.      Квашена капуста

-

-

45

6.      Чай з лимоном

150

150

180

Обід

1.                 Куліш пшоняний з фрикаделькою та сметаною

150/11/7

150/11/7

200/15/9

2.                Голубці ліниві з курячим м’ясом

90

90

120

3.                 Хліб цільнозерновий

30

30

30

4.                Компот із сухофруктів

150

150

150

5.                Апельсин

60

60

80

Полуденок

1.      Морква тушкована в сметані

30

30

40

2.      Рисова запіканка з родзинками

100

100

120

3.      Йогурт

100

100

120

 

Прийом їжі

         

    

       09.01.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Салат з капусти та зеленого горошку

25

25

30

2.      Биточок рублений з курятини

58

58

77

3.      Каша пшенична в’язка

82

82

103

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Какао

150

150

150

Обід

1.      Капуста смажена в сухарях

23

23

30

2.      Суп український згалушками

150/5

150/15

200/20

3.      М'ясо відварене в кисло-солодкому соусі

27/23

27/23

36/31

4.      Каша ячнева в’язка

82

82

103

5.      Компот із апельсин

150

150

180

Полуденок

1.      Зрази рисові з овочами

127

127

154

2.      Соус сметанний з томатом

7

7

16

3.      Омлет драчена

42

42

42

4.      Кефір

100

100

120