06.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат
морквяно-яблучний з сиром твердим |
92 |
94 |
126 |
2.
Макарони
відварені з маслом вершковим |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
Обід |
1.
Горошок овочевий
відварений |
60 |
60 |
70 |
2.
Суп болгарський з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
|
3.
Фішболи в
томатному соусі |
41/27 |
41/27 |
62/41 |
|
4.
Рагу овочеве з
кашею |
95 |
95 |
120 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
130 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
- |
2.
Квашена капуста |
- |
- |
45 |
|
3.
Каша пшенична
в’язка |
90 |
90 |
113 |
|
4.
Паличка куряча |
45 |
45 |
60 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Кисіль молочний |
100 |
100 |
150 |
07.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
- |
2.
Квашена капуста |
- |
- |
45 |
|
3.
Суфле яєчне |
75 |
75 |
75 |
|
4.
Ризотто з зеленим
горошком та твердим сиром |
100 |
100 |
120 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/5 |
30/5 |
30/10 |
|
6.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Салат овочевий |
30 |
30 |
- |
2.
Квашена капуста |
- |
- |
45 |
|
3.
Борщ картопляний
з сметаною |
150/5 |
150/5 |
200/7 |
|
4.
Курятина в
сметані |
30/9 |
30/9 |
40/12 |
|
5.
Каша гречана
розсипчаста |
90 |
90 |
110 |
|
6.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
7.
Йогурт |
100 |
100 |
120 |
|
Полуденок |
1.
Ікра з буряка |
55 |
55 |
75 |
2.
Оладки курячі |
70 |
70 |
93 |
|
3.
Картопляне пюре з
маслом вершковим |
100 |
100 |
120 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Апельсин |
60 |
60 |
80 |
08.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша гречана
в’язка |
82 |
82 |
103 |
2.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/5 |
30/5 |
30/7 |
|
3.
Суфле рибне |
45 |
45 |
68 |
|
4.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією |
30 |
30 |
- |
|
5.
Квашена капуста |
- |
- |
45 |
|
6.
Чай з лимоном |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Куліш пшоняний з
фрикаделькою та сметаною |
150/11/7 |
150/11/7 |
200/15/9 |
2.
Голубці ліниві з
курячим м’ясом |
90 |
90 |
120 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Компот із сухофруктів |
150 |
150 |
150 |
|
5.
Апельсин |
60 |
60 |
80 |
|
Полуденок |
1.
Морква тушкована
в сметані |
30 |
30 |
40 |
2.
Рисова запіканка
з родзинками |
100 |
100 |
120 |
|
3.
Йогурт |
100 |
100 |
120 |
09.01.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат з капусти
та зеленого горошку |
25 |
25 |
30 |
2.
Биточок рублений
з курятини |
58 |
58 |
77 |
|
3.
Каша пшенична
в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Какао |
150 |
150 |
150 |
|
Обід |
1.
Капуста смажена в
сухарях |
23 |
23 |
30 |
2.
Суп український
згалушками |
150/5 |
150/15 |
200/20 |
|
3.
М'ясо відварене в
кисло-солодкому соусі |
27/23 |
27/23 |
36/31 |
|
4.
Каша ячнева
в’язка |
82 |
82 |
103 |
|
5.
Компот із
апельсин |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Зрази рисові з
овочами |
127 |
127 |
154 |
2.
Соус сметанний з
томатом |
7 |
7 |
16 |
|
3.
Омлет драчена |
42 |
42 |
42 |
|
4.
Кефір |
100 |
100 |
120 |