четвер, 28 березня 2024 р.

Наші таланти

   Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, захищати її свободу і незалежність людина не може бути свідомим громадянином і моральною особистістю. Тож виховувати патріотизм необхідно з дитинства, поєднуючи виховання любові до найближчих людей з формуванням

такого самого ставлення і до певних феноменів суспільного буття.
       Мета конкурсів: підвищувати рівень сформованості національно-патріотичного світогляду дошкільнят, сприяти вихованню поваги до культурної спадщини українського народу, зацікавлювати дітей до вивчення минулого та сьогодення нашої Батьківщини, познайомити з відомими історичними постатями, навчити проявляти любов до рідної землі, родини, довкілля, виховувати в дитини такі якості особистості, як працелюбність, справедливість, добро, чесність, відданість. Закріпити знання про історію, звичаї, традиції, мистецтво, літературу і життя українського народу.

 Здобувачі дошкільної освіти Вертіївського ДНЗ «Колосок» взяли участь у різних патріотичних конкурсах та посіли призові місця.

Проценко Кирило, вихованець середньої групи «Калинка»  взяв участь у дистанційному Всеукраїнському конкурсі «Будьмо гідними» від «Всеосвіти» та посів I місце, за що був нагородженний дипломом переможця.

Також, вихованець середньої групи, Шафрай Даня прийняв участь у дистанційному Всеукраїнському конкурсі «З Україною в серці» від «Всеосвіти», і зайняв II місце і був нагородженний дипломом переможця.

Вітаємо з заслуженою перемогою! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!