четвер, 20 березня 2025 р.

Меню 17.03-21.03.2025

 

Прийом їжі

         

 

 

 

17.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

 

 

1.      Чахохбілі з куркою

58

58

73

2.      Зрази картопляні з овочами

80

80

100

3.      Яблуко

60

60

80

4.      Какао

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

 

 

 

Обід

1.      Суп овочевий з сметаною

150/4

150/4

200/5

2.      Макарони відварені з сиром твердим

90/7

90/7

113/9

3.      Рулет рибний

53

53

79

4.      Буряк тушкований з яблуками

35

35

35

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Морква припущена з родзинками

57

57

85

2.      Каша боярська з курагою

95

100

114

3.      Сік

120

120

180

 

Прийом їжі

         

    

    

 

        18.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Суфле з курятини з овочами

65

65

87

2.      Каша ячнева розсипчаста з цибулею

96

96

120

3.      Салат з зеленого горошку з цибулею

34

34

50

4.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/10

30/10

30/15

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп-пюре з яйцем та фрикаделькою

150/10

150/10

200/15

2.      Голубці ліниві з курячим м’ясом

90

90

120

3.      Сочевиця в сметанному соусі

91

91

123

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Запіканка вермишелево-сирна

112

116

145

2.      Какао

150

150

180

3.      Яблуко

60

60

80

 

Прийом їжі

         

    

                

 

        19.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Омлет

60

60

60

2.      Каша в’язка пшенична з морквою

96

100

125

3.      Кефір

100

100

125

Обід

1.      Суп гороховий

150

150

200

2.      Вареники з курячим м’ясом

81

81

108

3.      Ікра із буряка

55

55

75

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Сік

120

120

180

Полуденок

1.      Картопляне пюре

100

100

130

2.      Кнелі із курятини з рисом в сметанно-томатному соусі

47/32

47/32

63/56

3.      Хліб зерновий

30

30

30

4.      Кефір

125

125

150

5.      Компот

150

150

180

6.      Банан

60

60

80

 

Прийом їжі

         

    

                    20.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша пшоняна з фруктами

110

117

147

2.      Молоко кип’ячене

120

120

180

3.      Банан

60

60

80

Обід

1.      Борщ український з сметаною

150/5

150/5

200/8

2.      Каша гречана в’язка

90

90

113

3.      Нагетси курячі

56

56

75

4.      Салат з буряка

35

35

47

5.      Суфле м’ясне з овочами

30

30

40

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

7.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Картопляне пюре

100

100

130

2.      Салат із зеленого горошку з цибулею

34

34

50

3.      Шницель рибний

47

47

70

4.      Сік

120

120

180

5.      Яблуко

60

60

80

 

 

 

Прийом їжі

         

    

    

 

       21.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Пюре бурякове

55

55

73

2.      Яйце варене

1шт.

1шт.

1шт.

3.      Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/5

30/5

30/8

4.      Каша вівсяна

82

82

103

5.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/7

30/7

30/10

6.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп польовий з сметаною

150/4

150/4

200/5

2.      Гречаник мясний

54

54

72

3.      Горох з цибулею

88

88

114

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Котлета рибна любительська

59

59

88

2.      Каша кукурудзяна розсипчаста

90

90

113

3.      Банан

60

60

80