17.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Чахохбілі з
куркою |
58 |
58 |
73 |
2.
Зрази картопляні
з овочами |
80 |
80 |
100 |
|
3.
Яблуко |
60 |
60 |
80 |
|
4.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Обід |
1.
Суп овочевий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
2.
Макарони
відварені з сиром твердим |
90/7 |
90/7 |
113/9 |
|
3.
Рулет рибний |
53 |
53 |
79 |
|
4.
Буряк тушкований
з яблуками |
35 |
35 |
35 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Морква припущена
з родзинками |
57 |
57 |
85 |
2.
Каша боярська з
курагою |
95 |
100 |
114 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
180 |
18.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Суфле з курятини
з овочами |
65 |
65 |
87 |
2.
Каша ячнева
розсипчаста з цибулею |
96 |
96 |
120 |
|
3.
Салат з зеленого
горошку з цибулею |
34 |
34 |
50 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/10 |
30/10 |
30/15 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп-пюре з яйцем та
фрикаделькою |
150/10 |
150/10 |
200/15 |
2.
Голубці ліниві з
курячим м’ясом |
90 |
90 |
120 |
|
3.
Сочевиця в
сметанному соусі |
91 |
91 |
123 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Запіканка
вермишелево-сирна |
112 |
116 |
145 |
2.
Какао |
150 |
150 |
180 |
|
3.
Яблуко |
60 |
60 |
80 |
19.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Омлет |
60 |
60 |
60 |
2.
Каша в’язка
пшенична з морквою |
96 |
100 |
125 |
|
3.
Кефір |
100 |
100 |
125 |
|
Обід |
1.
Суп гороховий |
150 |
150 |
200 |
2.
Вареники з
курячим м’ясом |
81 |
81 |
108 |
|
3.
Ікра із буряка |
55 |
55 |
75 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Сік |
120 |
120 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
2.
Кнелі із курятини
з рисом в сметанно-томатному соусі |
47/32 |
47/32 |
63/56 |
|
3.
Хліб зерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Кефір |
125 |
125 |
150 |
|
5.
Компот |
150 |
150 |
180 |
|
6.
Банан |
60 |
60 |
80 |
20.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша пшоняна з
фруктами |
110 |
117 |
147 |
2.
Молоко кип’ячене |
120 |
120 |
180 |
|
3.
Банан |
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Борщ український
з сметаною |
150/5 |
150/5 |
200/8 |
2.
Каша гречана
в’язка |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Нагетси курячі |
56 |
56 |
75 |
|
4.
Салат з буряка |
35 |
35 |
47 |
|
5.
Суфле м’ясне з
овочами |
30 |
30 |
40 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
7.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
2.
Салат із зеленого
горошку з цибулею |
34 |
34 |
50 |
|
3.
Шницель рибний |
47 |
47 |
70 |
|
4.
Сік |
120 |
120 |
180 |
|
5.
Яблуко |
60 |
60 |
80 |
21.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Пюре бурякове |
55 |
55 |
73 |
2.
Яйце варене |
1шт. |
1шт. |
1шт. |
|
3.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/5 |
30/5 |
30/8 |
|
4.
Каша вівсяна |
82 |
82 |
103 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/7 |
30/7 |
30/10 |
|
6.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп польовий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
2.
Гречаник мясний |
54 |
54 |
72 |
|
3.
Горох з цибулею |
88 |
88 |
114 |
|
4.
Хліб цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Котлета рибна
любительська |
59 |
59 |
88 |
2.
Каша кукурудзяна
розсипчаста |
90 |
90 |
113 |
|
3.
Банан |
60 |
60 |
80 |