03.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
|
|||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
|
|||
Сніданок |
1.
Суп молочний з
макаронами |
175 |
180 |
200 |
|
|
2.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
30/5 |
30/5 |
30/8 |
|
||
3.
Банан |
60 |
60 |
80 |
|
||
4.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
||
Обід |
1.
Буряк тушкований
у сметанному соусі |
57 |
57 |
75 |
|
|
2.
Суп овочевий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
|
||
3.
Шніцель рибний
натуральний |
47 |
47 |
70 |
|
||
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
||
5.
Каша гречана
розсипчаста |
90 |
90 |
113 |
|
||
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Капуста тушкована |
60 |
60 |
80 |
|
|
2.
Котлета рублена з
мяса курки |
58 |
58 |
77 |
|
||
3.
Каша рисова
розсипчаста |
82 |
82 |
103 |
|
||
4.
Йогурт |
110 |
110 |
110 |
|
04.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Морква тушкована
у сметані |
45 |
47 |
63 |
2.
Гуляш з м’яса
курки |
32/18 |
32/18 |
43/24 |
|
3.
Макарони
відварені з овочами |
100 |
60 |
80 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий з твердим сиром |
30/5 |
30/5 |
30/8 |
|
5.
Чай |
150 |
150 |
180 |
|
Обід |
1.
Суп пшоняний |
150 |
150 |
200 |
2.
Салат із зеленого
горошку та цибулі |
|
|
|
|
3.
Плов з родзинками |
100 |
100 |
120 |
|
4.
Біфштекс із
свинини |
55 |
55 |
73 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
6.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Каша вівсяна |
88 |
88 |
110 |
2.
Сирники рожеві |
62 |
62 |
80 |
|
|
3.
Соус сметанний |
25 |
25 |
35 |
|
4.
Банан |
60 |
60 |
80 |
05.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша ячнева
в’язка |
82 |
82 |
103 |
2.
Омлет з сиром
твердим |
57 |
57 |
57 |
|
3.
Сік |
120 |
120 |
150 |
|
Обід |
1.
Суп овочевий з
сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
2.
Мафіни з овочами
з твердим сиром |
63 |
63 |
84 |
|
3.
Каша перлова |
90 |
90 |
113 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Суфле з вареного м’яса
курки та рису |
100 |
100 |
133 |
2.
Овочеве рагу |
115 |
115 |
135 |
|
3.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
4.
Какао |
120 |
120 |
150 |
|
5.
Банан |
60 |
60 |
80 |
06.03.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Суп молочний з
пшоном |
175 |
180 |
200 |
2.
Банан |
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Борщ український
з сметаною |
150/4 |
150/4 |
200/5 |
2.
Пюре із сочевиці
з цибулею |
100 |
100 |
125 |
|
3.
Рибна паличка з
яйцем |
46 |
46 |
69 |
|
4.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
Полуденок |
1.
Салат з варених
овочів |
38 |
38 |
51 |
2.
Макарони з м’ясом |
94 |
94 |
118 |
|
3.
Какао |
150 |
150 |
180 |
07.02.25 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Морква припущена
з родзинками |
57 |
58 |
85 |
2.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
3.
Каша пшоняна з
фруктами |
110 |
117 |
147 |
|
4.
Молоко кипячене |
150 |
150 |
180 |
|
5.
Банан |
60 |
60 |
80 |
|
Обід |
1.
Суп картопляний з
макаронами |
150 |
150 |
200 |
2.
Рагу овочеве з
кашею |
95 |
95 |
120 |
|
3.
Суфле рибне |
45 |
45 |
68 |
|
4.
Хліб
цільнозерновий |
30 |
30 |
30 |
|
5.
Компот із
сухофруктів |
150 |
150 |
180 |
|
Полуденок |
1.
Буряк тушкований
з чорносливом |
34 |
35 |
47 |
2.
Картопляне пюре |
100 |
100 |
130 |
|
3.
Биточок з
курятини рублений паровий |
58 |
58 |
77 |
|
4.
Сік |
120 |
120 |
180 |
|
5.
Хліб |
30 |
30 |
30 |