вівторок, 11 березня 2025 р.

Меню 03.03.-07.03.

 

Прийом їжі

         

 

 

 

03.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

 

Сніданок

 

 

1.      Суп молочний з макаронами

175

180

200

 

2.      Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/5

30/5

30/8

 

3.      Банан

60

60

80

 

4.      Чай

150

150

180

 

 

 

 

 

Обід

1.      Буряк тушкований у сметанному соусі

57

57

75

 

2.      Суп овочевий з сметаною

150/4

150/4

200/5

 

3.      Шніцель рибний натуральний

47

47

70

 

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

 

5.      Каша гречана розсипчаста

90

90

113

 

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

150

180

Полуденок

1.      Капуста тушкована

60

60

80

 

2.      Котлета рублена з мяса курки

58

58

77

 

3.      Каша рисова розсипчаста

82

82

103

 

4.      Йогурт

110

110

110

 

 

Прийом їжі

         

    

    

 

        04.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Морква тушкована у сметані

45

47

63

2.      Гуляш з м’яса курки

32/18

32/18

43/24

3.      Макарони відварені з овочами

100

60

80

4.      Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/5

30/5

30/8

5.      Чай

150

150

180

Обід

1.      Суп пшоняний

150

150

200

2.      Салат із зеленого горошку та цибулі

 

 

 

3.      Плов з родзинками

100

100

120

4.      Біфштекс із свинини

55

55

73

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

6.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Каша вівсяна

88

88

110

2.      Сирники рожеві

62

62

80

 

3.      Соус сметанний

25

25

35

 

4.      Банан

60

60

80

 

 

Прийом їжі

         

    

                

 

        05.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Каша ячнева в’язка

82

82

103

2.      Омлет з сиром твердим

57

57

57

3.      Сік

120

120

150

Обід

1.      Суп овочевий з сметаною

150/4

150/4

200/5

2.      Мафіни з овочами з твердим сиром

63

63

84

3.      Каша перлова

90

90

113

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Суфле з вареного м’яса курки та рису

100

100

133

2.      Овочеве рагу

115

115

135

3.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

4.      Какао

120

120

150

5.      Банан

60

60

80

 

Прийом їжі

         

    

                    06.03.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Суп молочний з пшоном

175

180

200

2.      Банан

60

60

80

Обід

1.      Борщ український з сметаною

150/4

150/4

200/5

2.      Пюре із сочевиці з цибулею

100

100

125

3.      Рибна паличка з яйцем

46

46

69

4.      Компот із сухофруктів

150

150

180

5.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

Полуденок

1.      Салат з варених овочів

38

38

51

2.      Макарони з м’ясом

94

94

118

3.      Какао

150

150

180

 

Прийом їжі

         

    

    

 

       07.02.25

Назва страви

Вихід страви (грами)

 

група раннього віку

молодша група

середня група

старша група

Сніданок

1.      Морква припущена з родзинками

57

58

85

2.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

3.      Каша пшоняна з фруктами

110

117

147

4.      Молоко кипячене

150

150

180

5.      Банан

60

60

80

Обід

1.      Суп картопляний з макаронами

150

150

200

2.      Рагу овочеве з кашею

95

95

120

3.      Суфле рибне

45

45

68

4.      Хліб цільнозерновий

30

30

30

5.      Компот із сухофруктів

150

150

180

Полуденок

1.      Буряк тушкований з чорносливом

34

35

47

2.      Картопляне пюре

100

100

130

3.      Биточок з курятини рублений паровий

58

58

77

4.      Сік

120

120

180

5.      Хліб

30

30

30