неділю, 7 квітня 2024 р.

Всеукраїнський конкурс «Фінанси плануй – Україну будуй»

 

Дошкільнята та економіка – поняття зовсім не сумісні, скажете ви… Гроші, супермаркет, реклама, чек… Стикаються з цими словами наші діти? Так! Тому знайомство малюка з економікою потрібно розпочинати якомога раніше, щоб дитина була готова до сучасного життя. Що досвідченіша дитина, то легше їй орієнтуватися в повсякденному житті, стикаючись з елементами економічних відносин, проживаючи ситуації, що склалися та виконуючи різноманітні соціально-економічні ролі.

Вихованка старшої групи  Цехмистренко Вікторія (вихователь Назаренко Ірина Миколаївна) взяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Фінанси плануй – Україну будуй», спрямованому на підвищення загального рівня фінансової грамотності, допомогу в розумінні важливості сутності фінансів, навчання раціональному управлінню власними доходами, розвиток критичного мислення у процесі прийняття фінансових рішень, знайомство зі способами управління доходами та витратами.

Проєкт «Всеосвіта» висловлює щиру вдячність батькам за те, що допомогли дитині бути впевненою у власних силах,  прищеплюючи повагу до чужої праці та важливості освіти з царини фінансів не лише для власного успішного життя, а й для процвітання України.