суботу, 20 квітня 2024 р.

Фестиваль-конкурс мистецтв «КРАЇНА КОБЗАРЯ»

 

Замітка за підсумками

ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «КРАЇНА КОБЗАРЯ»

Вертіївський заклад дошкільної освіти «Колосок» взяв активну участь  у ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «КРАЇНА КОБЗАРЯ», організатором якого є оргкомітет «Смайл фест». Конкурс проводився з метою популяризації української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу задля зміцнення сучасної української ідентичності, сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей.

Фестиваль-конкурс мистецтв «КРАЇНА КОБЗАРЯ» видався цікавим, патріотичним і сповненим українського духу та творчості. Творчі роботи представлені на  конкурс були достойно оцінено журі.

Колектив закладу з творчою роботою «Моя Україна – незламна і єдина», нагороджений дипломом лауреата та виборов Гран-прі у номінації «Фотомистецтво» у змішаній віковій категорії.

Вихованка старшої групи «Дзвіночок» Щербак Софія (керівник гуртка зображувальної діяльності «Барвисті пальчики» Інна Гасанова) з творчою роботою «Ой, заграю, заспіваю…» нагороджена дипломом лауреата та виборола 1 місце у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» у віковій категорії «Малюки» (3-6 років).

Творча студія «Лиск загадок у руках» у складі Алли Андрушко, Інни Гасанової, Ірини Назаренко з творчою роботою «Душа українського козацтва» нагороджена дипломом лауреата та виборола 2 місце у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» у змішаній віковій категорії.

Раді привітати наших талановитих учасників з гарними результатами ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «КРАЇНА КОБЗАРЯ».

Бажаємо не зупинятися на досягнутому, легко йти вперед до підкорення нових творчих вершин, прославляти нашу неньку Україну, зберігати її традиції та розвивати культуру.