пʼятниця, 5 січня 2024 р.

Всеукраїнський двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв "Новорічні дива"

 

Талановита дитина - гордість родини та майбутнє України!

Існує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, в яких умовах вони зростають, виховуються, передусім – у своїх сім’ях, наскільки уважні до дитячих здібностей їх батьки, вихователі. Адже творчі таланти проявляються вже в ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині, сприяти подальшому розвитку, враховуючи уподобання самих дітей. А це, в свою чергу, відобразиться на їх майбутньому - професійному, духовному та інтелектуальному. Обдарованість – це дар Божий, який потребує багаторічної кропіткої праці від самих дітей, але й під чуйним керівництвом люблячих батьків та педагогів.

 "Ми неймовірно пишаємося талановитими  здобувачами освіти, ми гордимося педагогами - справжніми професіоналами своєї справи, які уміють розпізнати іскорки таланту та запалити жагу до знань в дитячих серцях; ми безмежно вдячні батькам, які виплекали своєю любов'ю і підтримкою, терплячістю і мудрістю ті паростки таланту, що дали перші сходи в їхніх дітях. Впевнені, що наші діти - майбутнє нашої країни.

Лихошапко Софія та Кондратова Валерія взяли участь у конкурсі "Новорічні дива", де здобули призові місця. Кондратова Валерія представила малюнок "В новий рік чарівна мить усім світом плине, голуби несуть добро в нашу Україну" - де здобула Гран - прі. Лихошапко Софійка представила авторський вірш " Подяка Солдату! Воїну! Захиснику!

Автором віршу є мама Софійки, Юлія Володимирівна.

Пишаємося своїми  вихованцями! Зігріваймо теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднаймо зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни стануть гідними людьми, гордістю нашої країни.