пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

Подяка











Чарівний світ мистецтва…  Він не залишає байдужим нікого.
Як жодна жива істота на землі, людина наділена всепроникним зором, невичерпною  фантазією, чародійним дотиком до всього, що відкрила природа.
Ці таємниці заховані в душі людини - майстра, як знак незглибимого таланту.   Задумаємось на мить, що кличе людину до творчості?  Поклик серця, душі, потаємний  внутрішній голос, потреба духовного самовираження.
Все це присутнє в одній людині.
Керівник гуртка «Талановиті пальчики», Гасанова Інна Володимирівна, Вертіївського ДНЗ «Колосок» - насправді майстер своєї справи. Дивлячись на її витвори, шедеври, перехоплює подих. Бо ось воно, справжнє мистецтво. Всі її роботи - це спалах душі і долі, це всеперемагаюча весна світу.       
Голкою, пензлем, різцем, на полотні, металі, дереві, папері, використовуючи все, що потрапляє в поле зору, іноді, навіть й не здогадуєшся, з чого ці вироби, втілюють вони неповторну красу, від якої не відвести зачарованого погляду.
Атмосфера свята – ось що повинне витати в повітрі під час проведення свят. Саме вона – весела, романтична, чарівна або нестримна – задає тон будь-якому торжеству. Причому, як не крути, атмосфера – поняття рукотворне. Саме від нас залежить, яким буде свято!
         Колектив ДНЗ «Колосок», та його вихованці, щиро дякують  за оформлення зали, до свята 8 Березня, нашій Інні Володимирівні.