16.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Макарони
відварені з маслом 2.
Сік |
80 120 |
80 120 |
100 120 |
Обід |
1.
Суп овочевий з
сметаною 2.
Рис відварений з маслом
вершковим 3.
Чахохбілі з
курятини 4.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією 5.
Компот із
сухофруктів |
150/4 80 32/45 63 150 |
150/4 80 32/45 63 150 |
200/5 100 43/60 86 180 |
Полуденок |
1.
Рулет рибний 2.
Зрази картопляні
з овочами 3.
Какао |
53 80 150 |
53 80 150 |
79 100 180 |
17.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Каша ячнева
розсипчаста з маслом (вершковим та цукром) 2.
Чай 3.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
90 150 30/5 |
90 150 30/5 |
108 180 30/10 |
Обід |
1.
Суп пюре з яйцем
та фрикаделькою 2.
Чечевиця в
сметанному соусі 3.
Голубці ліниві з
курячим м’ясом 4.
Хліб
цільнозерновий 5.
Компот із
сухофруктів |
150/10 91 90 30 150 |
150/10 91 90 30 150 |
200/14 123 120 30 180 |
Полуденок |
1.
Морква тушкована
у сметані 2.
Запіканка
вермишелево-сирна 3.
Кефір |
65 112 90 |
65 116 90 |
85 145 125 |
18.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Салат
морквяно-яблучний 2.
Омлет з твердим
сиром 3.
Каша в’язка
пшенична з морквою 4.
Сік 5.
Хліб
цільнозерновий 6.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
46 57 96 120 30 |
47 57 100 120 30 |
63 57 125 180 30/4 |
Обід |
1.
Салат з капусти, моркви,
цибулі з олією 2.
Суп гороховий з
грінками 3.
Вареники з
курячим м’ясом 4.
Компот із
сухофруктів |
63 150 81 150 |
63 150 81 150 |
86 200 108 180 |
Полуденок |
1.
Буряк тушкований
з яблуком 2.
Кнелі із курятини
з рисом в сметанно-томатному соусі 3.
Запіканка овочева 4.
Яблуко |
35 47/32 117 60 |
35 47/32 117 60 |
35 63/56 117 80 |
19.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Кури з яблуками в
сметані 2.
Каша гречана
в’язка 3.
Чай 4.
Хліб
цільнозерновий з сиром твердим |
60 90 150 30/4 |
60 90 150 30/4 |
80 113 150 30/6 |
Обід |
1.
Борщ по-бахмацьки
з свіжою капустою та сметаною 2.
Суфле м’ясне (з
свинини) з овочами 3.
Каша перлова
в’язка 4.
Кисіль із
апельсинів 5.
Хліб цільнозерновий |
150/5 30 82 150 30 |
150/5 30 82 150 30 |
200/5 40 103 180 30 |
Полуденок |
1.
Морква тушкована
у сметані 2.
Зрази з сиру
(кисломолочний з курагою) 3.
Соус сметаний 4.
Яблуко |
62 90 20 60 |
65 95 20 60 |
86 120 20 80 |
20.12.24 |
Назва страви |
Вихід страви (грами) |
||
група раннього
віку |
молодша група |
середня група старша група |
||
Сніданок |
1.
Котлета рибна
любительська 2.
Каша курудзяна
розсипчаста 3.
Йогурт 4.
Хліб
цільнозерновий |
59 90 100 30 |
59 90 100 30 |
88 113 125 30 |
Обід |
1.
Салат з капусти,
моркви, цибулі з олією 2.
Суп польовий з
сметаною 3.
Гречаник м’ясний
з яловичини 4.
Горох з цибулею 5.
Апельсин 6.
Хліб
цільнозерновий |
25 150/4 54 88 60 30 |
25 150/4 54 88 60 30 |
40 200/5 72 114 80 30 |
Полуденок |
1.
Пюре бурякова 2.
Варене яйце 3.
Запіканка рисова
зі свіжими фруктами (яблуками) 4.
Какао |
55 40 86 150 |
55 40 90 150 |
73 40 113 180 |