середа, 28 лютого 2024 р.

Тематична педагогічна рада №3 на тему «Формування ціннісного ставлення до власного здоров’я дітей дошкільного віку».

 

26 лютого 2024 р. у Вертіївському закладі дошкільної пройшла тематична педагогічна рада №3 на тему «Формування ціннісного ставлення до власного здоров’я дітей дошкільного віку».

На засіданні педагогічної ради розглянуто питання про особливості організації занять із фізичного виховання, про цілісність, системність і послідовність планування й організації роботи з розвитку фізичних якостей дітей.  Кожен педагог мав змогу поділитися   методичними прийомами, методами,  вправами з власної скарбнички досвіду  та взяти собі на замітку інновації колег. 

Керівниками гуртків Інною Гасановою («Барвисті пальчики») та Валентиною Салівон («Маленький актор») підведені результати гурткової роботи за перше півріччя в закладі дошкільної освіти.

         Педагогічна рада заслухала творчі звіти-презентації педагогів за міжатестаційний період: Світлани БЕСАРАБ, Марини ГОДИНИ, Інни МАЛАШ, Наталії ЗАЛОЗНОЇ. Вихователі, які атестуються, поділилися своїми творчими здобутками та презентувати власний досвід роботи з дошкільниками.

Адміністрація закладу висловила щиру подяку педагогічним працівникам, які атестуються, за добросовісне виконання своїх посадових обов’язків, за гарні відгуки про їхню діяльність зі сторони колег та батьків вихованців і побажала їм подальших творчих звершень та гідної оплати праці!