середа, 10 травня 2023 р.

Проєкт ЮНІСЕФ

 


З метою залучення дітей до дошкільної освіти, які не відвідували Вертіївський дошкільний навчальний заклад «Колосок» очно з 24.02.2022 року  та не охоплені дошкільною освітою було організовано очні зустрічі із здобувачами освіти з 01.05.2023 року в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».

Залучено дітей 4-6 років життя, затверджено списки, створено групи (5 груп по 10 дітей), залучено п’ять педагогів, які проходять навчання за проєктом та працюють згідно розробленого та затвердженого графіка очних зустрічей.

Після проведеної діяльності з вихованцями педагоги звітують перед організаторами у наданій ними Google-формі, надають фото (2-10 шт.) та відео-матеріали за дозволом батьків на фото та відео-зйомку про проведенні зустрічі.

08.05.2023 року організаторами проєкту ЮНІСЕФ в особі координатора ЮНІСЕФ в Чернігівській області Наталії Кутеньової заклад дошкільної освіти забезпечили дидактичними матеріалами, посібниками, іграшками, спортивним інвентарем для організації роботи в даному проєкті. Оформлено акт прийму-передачі матеріальних цінностей на суму 26983,36 грн.

10.05.2023 року ігрові набори чекали на вихованців. Діти отримали велике задоволення та гарний настрій. Дякуємо проєкту ЮНІСЕФ за підтримку та піклування!

#ЮНІСЕФ

#Асоціація працівників дошкільної освіти

#дошкілля