21.02.2022
Прийом їжі |
Назва страви |
Вихід страви Групи раннього
віку, молодша, середня, старша
групи |
||
Сніданок |
Морква (свіжа) терта Каша боярська (із пшона з родзинками) Соус із сухофруктів (чорносливи) Банан |
50 95 60 |
50 100 44 60 |
70 114 50 80 |
Обід |
Салат з капусти, моркви, цибулі та олією Томати солені Суп селянський з перловою крупою та сметаною Шницель рибний натуральний Каша гречана розсипчаста Компот із ягід свіжоморожених Хліб |
25 150/6 90 150 30 |
25 150/6 90 150 30 |
- 30 113 180 30 |
Вечеря |
Буряк тушкований в сметанному соусі Котлета натуральна з філе курки панірована в
сухарях Картопляне пюре Хліб Йогурт |
57 48 30 100 |
57 48 30 100 |
75 65 114 30 125 |
22.02.2022
Прийом їжі |
Назва страви |
Вихід страви Групи раннього
віку, молодша, середня, старша
групи |
||
Сніданок |
Салат з капусти, моркви, яблук Курка по-італійські Каша пшенична розсипчаста з цибулею Компот із ягід Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
68 36/10 90
150 30/8 |
68 36/10 90
150 30/8 |
95 48/12 113
180 30/12 |
Обід |
Буряк тушкований з чорносливом Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою Макарони з м’ясом свинини Хліб Сік |
34 150/11
94 30 120 |
35 150/11
94 30 120 |
47 200/11 118 30 180 |
Вечеря |
Рисова бабка з родзинками Соус фруктовий (з вишнею) Молоко кип’ячене Банан |
90 26 150 60 |
90 27 150 60 |
110 35 180 60 |
Прийом їжі |
Назва страви |
Вихід страви Групи раннього
віку, молодша, середня, старша
групи |
||
Сніданок |
Салат з капусти, моркви, цибулі та олією Биточок рублений з курятини паровий Макарони відварені з маслом вершковим Компот із ягід свіжоморожених Хліб зерновий з сиром твердим |
30
58
80
150 30/8 |
30
58
80
150 30/8 |
40
77
100
180 30/10 |
Обід |
Капуста смажена в сухарях (з білокачанної капусти) Суп український з галушками М'ясо відварене в кислосолодкому соусі (свинина) Каша ячнева в’язка Яблуко свіже Хліб зерновий |
23
150/15 27/23
82 60 30 |
23
150/15 27/23
82 60 30 |
30
200/20 36/31
103 80 30 |
Вечеря |
Зрази рисові з овочами Соус сметанний з томатом Банан Йогурт |
127 7 60 100 |
127 7 60 100 |
154 16 80 125 |
24.02.2022
Прийом їжі |
Назва страви |
Вихід страви Групи раннього
віку, молодша, середня, старша
групи |
||
Сніданок |
Салат морквяно-яблучний з сиром твердим Локшинник з фруктами Соус із ягід (вишень) Сік |
45
136 35 120 |
45
140 37 120 |
60
175 48 180 |
Обід |
Суп болгарський зі сметаною Фіш боли в томатному соусі Рагу овочеве з кашею Хліб зерновий Компот із ягід свіжоморожених |
150/4 41/27 95 30 150 |
150/4 41/27 95 30 150 |
200/5 62/41 120 30 180 |
Вечеря |
Салат з капусти, моркви, цибулі з олією Огірок солений Каша пшенична в’язка Курятина в
сметані Кисіль молочний Хліб зерновий Банан |
30
- 90 30/9 100 30 60 |
30
- 90 30/9 100 30 60 |
-
30 113 40/12 150 30 80 |