понеділок, 21 лютого 2022 р.

Меню: 21.02.-25.02.2022

 


21.02.2022

Прийом їжі

Назва страви

Вихід страви

Групи раннього віку, молодша,

середня, старша групи

Сніданок

Морква (свіжа) терта

Каша боярська (із пшона з родзинками)

Соус із сухофруктів (чорносливи)

Банан



50

95


 42

60

50

100

 

44

60

70

114

 

50

80

Обід

Салат з капусти, моркви, цибулі та олією

Томати солені

Суп селянський з перловою крупою та сметаною

Шницель рибний натуральний

Каша гречана розсипчаста

Компот із ягід свіжоморожених

Хліб



25

150/6

 47

90

150

30

25

150/6

 47

90

150

30

-

30

 200/8

 70

113

180

30

Вечеря

Буряк тушкований в сметанному соусі

Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях

Картопляне пюре

Хліб

Йогурт



57

 

48

 91

30

100

57

 

48

 91

30

100

75

 

65 

114

30

125

22.02.2022

Прийом їжі

Назва страви

Вихід страви

Групи раннього віку, молодша,

середня, старша групи

Сніданок

Салат з капусти, моркви, яблук

Курка по-італійські

Каша пшенична розсипчаста з цибулею

Компот із ягід

Хліб цільнозерновий з твердим сиром



68

36/10

90

 

150

30/8

68

36/10

90

 

150

30/8

95

48/12

113

 

180

30/12

Обід

Буряк тушкований з чорносливом

Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою

Макарони з м’ясом свинини

Хліб

Сік



34



150/11

 

94


30


120

35



150/11

 

94


30


120

47


200/11

 118

30

180

Вечеря

Рисова бабка з родзинками

Соус фруктовий (з вишнею)

Молоко кип’ячене

Банан



90

26

150

60

90

27

150

60

110

35

180

60

  

                           23.02.2022

Прийом їжі

Назва страви

Вихід страви

Групи раннього віку, молодша,

середня, старша групи

Сніданок

Салат з капусти, моркви, цибулі та олією

Биточок рублений з курятини паровий

Макарони відварені з маслом вершковим

Компот із ягід свіжоморожених

Хліб зерновий з сиром твердим



30

 

58

 

80

 

150

30/8

30

 

58

 

80

 

150

30/8

40

 

77

 

100

 

180

30/10

Обід

Капуста смажена в сухарях (з білокачанної капусти)

Суп український з галушками

М'ясо відварене в кислосолодкому соусі (свинина)

Каша ячнева в’язка

Яблуко свіже

Хліб зерновий



23

 

150/15

27/23

 

82

60

30

23

 

150/15

27/23

 

82

60

30

30

 

200/20

36/31

 

103

80

30

Вечеря

Зрази рисові з овочами

Соус сметанний з томатом

Банан

Йогурт

127

7

60

100

127

7

60

100

154

16

80

125

24.02.2022

Прийом їжі

Назва страви

Вихід страви

Групи раннього віку, молодша,

середня, старша групи

Сніданок

Салат морквяно-яблучний з сиром твердим

Локшинник з фруктами

Соус із ягід (вишень)

Сік

45

 

136

35

120

45

 

140

37

120

60

 

175

48

180

Обід

Суп болгарський зі сметаною

Фіш боли в томатному соусі

Рагу овочеве з кашею

Хліб зерновий

Компот із ягід свіжоморожених

150/4


41/27


95

30


150

150/4


41/27


95

30


150

200/5

62/41

120

30

180

Вечеря

Салат з капусти, моркви, цибулі з олією

Огірок солений

Каша пшенична в’язка

Курятина  в сметані

Кисіль молочний

Хліб зерновий

Банан

30

 

-

90

30/9

100

30

60

30

 

-

90

30/9

100

30

60

-

 

30

113

40/12

150

30

80